Kahvilahenkilöstö ojentaa paperiin käärittyä ruoka-annosta.

Ravitsemusala

Luodakseen asiakasuskollisuutta ja saadakseen asiakkaat palaamaan takaisin ravintoloiden on ylitettävä odotukset. Tork suunnittelee tuotteita ja palveluja, jotka auttavat tehostamaan toimintaa ja luomaan hyviä hygieniakäytäntöjä. Entä lopputulos? Parempi kokemus sekä asiakkaille että työntekijöille.

Parempi asiakaskokemus

Odotukset palvelun, vastuullisuuden ja asiakaskokemuksen suhteen ovat suuremmat kuin koskaan ennen. Tork suunnittelee tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat paremman kokemuksen asiakkaille ja henkilöstölle.
Lue lisää
Kaksi kokkia valmistamassa ruokaa ravintolan keittiössä

Lue, miten Tork voi auttaa sinua varmistamaan uuden hygieniastandardin