Vastuullisuus

Vastuullisuus

Minimoimme ympäristövaikutukset, maksimoimme liiketoiminnan tuloksellisuuden

Nykyään ihmiset haluavat olla mahdollisimman terveitä ja vastuullisia sekä kotona että muualla ollessaan. Tork on osa maailmanlaajuista hygienia- ja terveysalan yritystä Essityä, joka tunnetaan yhtenä maailman vastuullisimmista yrityksistä. Olemme integroineet vastuullisuuden liiketoimintastrategiamme ytimeen keskittyen siihen, missä voimme vaikuttaa eniten. Tavoitteemme ovat korkealla ja painopisteenämme hyvinvoinnin, kestävän kulutuksen ja kiertotalouden edistäminen. 

Vastuullisesti eteenpäin

Tutustu siihen, miten innovatiiviset ja kestävät hygieniaratkaisumme edistävät YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden jouduttamista.

Enemmän vähemmällä

Tork on sitoutunut kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita minimoimaan jätemäärän ja tekemään enemmän vähemmällä. Meille tämä tarkoittaa tuotteiden suunnittelun ja tuotannon muutoksia koko arvoketjussa. 

Hyvinvointi

Hygienia, terveys ja hyvinvointi liittyvät tiiviisti toisiinsa. Sijoittamalla hygienian parantamiseen yrityksessäsi osoitat, että välität, ja palkkioksi saat terveemmän henkilöstön, jolla on vähemmän poissaoloja, ja tyytyväisemmät asiakkaat ja vierailijat. Meidän tavoitteemme on nostaa kaikkien hygieniastandardeja ja tehostaa työpaikkahyvinvointia. Tiedämme, että hyvinvointi on olennaista organisaation toiminnalle.

Tiesitkö?

90 % pakkauksistamme valmistetaan käyttäen uusiutuvia lähteitä, kuten kierrätettävää paperia tai pahvia.

Kiertotalous

Meidän mielestämme kiertotalous tarkoittaa sitä, että mietimme uudelleen liiketoimintatapojamme, käytämme resursseja tehokkaammin ja vähennämme jätemäärää. Tavoitteemme on suunnitella tuotteita ja palveluja, jotka sopivat kiertotalousyhteiskuntaan. Tekemällä yhteistyötä samanmielisten yritysten kanssa pystymme sulkemaan ammattimaisen hygienian silmukan.


Ammattimainen hygienia-ala on muuttumassa lineaarisesta ympyrän muotoiseksi, ja me olemme tässä johtoasemassa. Tämä vaatii uusia liiketoimintamalleja, joissa huomioidaan resurssien vastuullinen käyttäminen hyödyntäen ajattelutapaa ”suunnittele, vähennä, käytä uudelleen ja kierrätä”. Ajattelutavan mukaan jäte muutetaan uusiksi resursseiksi.

Vastuullisuusesitteen esikatselukuva
Lue esitteemme

Kestäviä hygieniaratkaisuja yrityksille

Viitteet

Verrattuna Tork H2 Universal -täyttötuotteisiin 150299
2-kerroksinen lautasliina pöytäannostelijassa verrattuna Fastfoldiin (Tork annostelija 271800 ja Tork täyttöpakkaus 10933)
Arvio perustuu keskimääräiset EU-olosuhteet huomioivaan ja vahvistettuun kolmannen osapuolen elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit tuoreiden kuitujen ja energian vaihtoehtoisesta käytöstä. Mahdolliset säästöt CO2e-kilogrammoina lasketaan perustuen elinkaariarvioinnin tulokseen ja meille raportoituun kerättyyn painoon. Arviota ei tule käyttää hiilijalanjälkilaskelmiin tai raportointitarkoituksiin.