PaperCircle

Tork PaperCircle – maailman ensimmäinen paperikäsipyyhkeiden kierrätyspalvelu

Tork PaperCircle® on maailman ensimmäinen paperikäsipyyhkeiden kierrätyspalvelu. Yhdessä saamme yrityksesi kierrättämään, kun keräämme ja kierrätämme käytetyt paperikäsipyyhkeesi uusiksi paperituotteiksi – muuttaen jätteen resurssiksi. Tork PaperCircle auttaa sinua täyttämään vastuullisuustavoitteesi vähentämällä jätettä jopa 20 %1 ja pienentämällä paperikäsipyyhkeiden kokonaishiilijalanjälkeä 40 %*. Palvelu on nyt saatavilla useilla Euroopan markkinoilla.

Kun kierrätät Tork-paperikäsipyyhkeet Tork PaperCirclen avulla, voimme yhdessä pienentää hiilijalanjälkeä 40 %*

Tiesitkö, että 800 hengen rakennuksen CO2e-päästöjä voidaan vähentää noin 190 kg kuukaudessa käyttämällä Tork PaperCircleä?*

Mitä voimme tehdä yhdessä? Arvioi nyt!

Vaihe 1/2
Valitse yritys, joka tuntuu eniten omasi kaltaiselta
*800 työntekijän toimiston keskimääräiset CO2e-säästöt kuukaudessa. Arvio perustuu keskimääräiset EU-olosuhteet huomioivaan ja vahvistettuun kolmannen osapuolen elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit tuoreiden kuitujen ja energian vaihtoehtoisesta käytöstä. Mahdolliset säästöt CO2e-kilogrammoina lasketaan perustuen elinkaariarvioinnin tulokseen ja meille raportoituun kerättyyn painoon. Arviota ei tule käyttää hiilijalanjälkilaskelmiin tai raportointitarkoituksiin.

Näin Tork PaperCircle toimii

Tork PaperCircle® perustuu vahvaan yhteistyöhön yrityksesi, laitosjohtajien ja kierrätysyritysten välillä varmistaakseen, että palvelu on tehokasta, kestävän kehityksen mukaista sekä tarpeitasi vastaavaa.
nainen heittämässä paperia suureen roska-astiaan

Osallistu virtuaaliselle tehdaskierrokselle

Seuraa käytettyjen paperikäsipyyhkeiden matkaa ja kierrosta saniteettitilasta takaisin Essityn tehtaalle, jossa pyyhkeet kierrätetään uusiksi paperikäsipyyhkeiksi. Näin saamme kiertoon aiemmin jätteeksi päätyneen materiaalin.

Luo kestävää arvoa Tork PaperCirclen avulla 

 

Tork PaperCirclen® käyttöönotto on helppoa, eikä se vaadi suuria sijoituksia. Saat käyttöön ainutlaatuisen kiertopalvelun, jonka avulla yrityksesi sulkee paperikäsipyyhkeiden silmukan. Samalla syntyy arvoa ja yrityksesi voi 

 

  • vähentää jätemäärää  

  • siirtyä kiertotalouteen ja sulkea kierron 

  • saavuttaa kestävyystavoitteet. 

Ota yhteyttä

Oletko valmis siirtymään kiertotalouteen?

Viitteet

1 Perustuu saksalaisten ja alankomaalaisten Tork PaperCircle® -pilottiasiakkaiden tuloksiin
* Arvio perustuu keskimääräiset EU-olosuhteet huomioivaan ja vahvistettuun kolmannen osapuolen elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit tuoreiden kuitujen ja energian vaihtoehtoisesta käytöstä. Mahdolliset säästöt CO2e-kilogrammoina lasketaan perustuen elinkaariarvioinnin tulokseen ja meille raportoituun kerättyyn painoon. Arviota ei tule käyttää hiilijalanjälkilaskelmiin tai raportointitarkoituksiin.