Lapset pesemässä käsiään

Oppilaitokset

Koulun puhtaus ja jatkuvasti käytettävissä olevat oikeanlaiset hygieniatuotteet ovat äärimmäisen tärkeitä opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilöstön terveyden ylläpitämiseksi. Kun varmistetaan, että kaikki saniteettitilat ja muut alueet oppilaitoksen kaikilla asteilla ovat aina oikein varusteltuja ja käyttövalmiina, puhtaita ja hyvin ylläpidettyjä, voidaan myös infektioiden leviämistä estää. Tork on ollut yli 50 vuotta – ja on edelleen – sitoutunut parantamaan koulujen hygieniatasoa tarjoamalla täydellisiä hygieniaratkaisuja ja -tuotteita sekä käsienpesua koskevia opetusohjelmia. Koulutiloissa voidaan olla rauhallisin mielin, kun tiedetään, että opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilöstön hyvinvoinnista pidetään huolta.

Varmista käsihygienian hyvä taso

Olipa hallinnoimasi oppilaitos mikä tahansa, hyvän käsihygienian opettaminen voi auttaa pitämään opiskelijat, opettajat ja muun henkilöstön turvassa ja vähentämään virusten ja sairauksien leviämistä. Kunkin ikäisiä lapsia ja nuoria on kannustettava kunnolliseen käsihygieniaan eri tavoin, mutta on tärkeää muistaa, että opiskelijat, opettajat ja muu henkilöstö eivät saa tulla kouluun sairaana. Lisäksi kaikentasoisissa oppilaitoksissa on kannustettava usein toistuvaan ja perusteelliseen käsienpesuun ja varmistettava, että käsihygienian hoitopisteillä on saippuaa ja kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä sekä lämmintä vettä.
 
Lataa käsienpesu- ja desinfiointitekniikkaa koskeva juliste.

Miksi paperipyyhkeet ovat turvallisempi vaihtoehto

Hyvän käsihygienian ylläpitämiseen kuuluu se, että saatavilla on turvallisia käsienkuivaamisvaihtoehtoja. Käsien kuivaaminen paperisiin käsipyyhkeisiin pienentää bakteerien leviämisen riskiä, kun taas ilmakuivain saattaa levittää merkittävästi enemmän mikro-organismeja ilmaan*. Paperisia käsipyyhkeitä voi lisäksi käyttää muuhunkin kuin käsien kuivaamiseen, esimerkiksi nenän niistämiseen, suun pyyhkimiseen, meikin korjailuun, pienten haavojen peittämiseen ja likaisilta ovien ja hanojen kahvoilta suojautumiseen.
 

Tuotesuositukset

Ota yhteyttä

Miten luodaan hygieeninen ja puhdas työpaikka? Kutsu yksi asiantuntijoistamme keskustelemaan kanssasi tuotteistamme ja ratkaisuistamme.

Viite

*https://health.clevelandclinic.org/the-dirty-truth-about-hand-dryers/