Virkistysala

Virkistysala

Virkistysalan yritysten on varmistettava turvallinen, sujuva ja miellyttävä asiakaskokemus siitä huolimatta, että asiakkaat jakautuvat epätasaisesti eri puolille aluetta. Jatkuvasti hyvän kokemuksen luominen on haastavaa, kun samalla täytyy pitää kustannukset hallinnassa.


Pandemian jälkeen takaisin palaavat asiakkaat odottavat virkistyselämyksiltään enemmän kuin koskaan aiemmin. Likainen tai liian ruuhkainen saniteettitila voi vaikuttaa kielteisesti koko käyntiin. Monet asiakkaat myös jakavat nykyään kokemuksiaan internetissä, ja huonot arvostelut voivat levitä nopeasti ja vaikuttaa kielteisesti yrityksen liiketoimintaan.


Tork on pyrkinyt viime vuosikymmenten aikana nostamaan kotien ulkopuolista hygieniastandardia. Tarjoamme mullistavia ratkaisuja, jotka tarjoavat sinulle ja siivoushenkilöstöllesi fiksumpia työskentelytapoja ja auttavat teitä täyttämään pandemian jälkeen palaavien asiakkaiden hygieniavaatimukset. Ratkaisujemme avulla voit sujuvoittaa saniteettitiloissa käymistä, varmistaa hygieniatuotteiden saatavuuden kaikille sekä tehostaa ajankäyttöä ja toimintaa. Mutta mikä tärkeintä: voit tarjota asiakkaille myönteisen, ympäristöystävällisen ja ikimuistoisen kokemuksen, joka saa heidät palaamaan aina uudestaan.

Huomautus: Tork Vision Cleaning tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube®