Hyvä hygienia ravitsemisalalla

Ravitsemisala

Ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi on vain harvoja yrityksiä, joissa hygienialla on yhtä suora vaikutus tulostasoon. Ravitsemisalalla hyvän hygienian noudattaminen on tärkeintä yrityksen jokaisella alueella, mukaan lukien keittiö, ruokailutila ja saniteettitilat – ja myös ruokatoimitusten valmistelussa. Hyvät hygieniarutiinit auttavat varmistamaan ruuan turvallisuuden ja tarjoamaan asiakkaille ja henkilöstölle mahdollisimman hyvän ja turvallisen kokemuksen. Tork Clean Care -ohjelma tarjoaa laajaa asiantuntemusta ja puhdistusratkaisuja ravitsemusalalle ja auttaa laatimaan prosesseja ja kouluttamaan henkilöstöä. Saat hyvän henkilökohtaisen hygienian ylläpitoa ja pintojen puhdistusta koskevia vinkkejä ja sisältöä – ja varmistat, että sekä asiakkaista että työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Parempi asiakaskokemus

Odotukset palvelun, vastuullisuuden ja asiakaskokemuksen suhteen ovat suuremmat kuin koskaan ennen. Tork suunnittelee tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat paremman kokemuksen asiakkaille ja henkilöstölle.
Lue lisää
Kaksi kokkia valmistamassa ruokaa ravintolan keittiössä

Tähän liittyvät tuotteet

Ota yhteyttä!

Miten luodaan hygieeninen ja puhdas työpaikka? Pyydä jotakuta asiantuntijoistamme ottamaan yhteyttä, jotta voitte keskustella tuotteistamme ja ratkaisuistamme.