Puhtaat kädet ovat terveet kädet

Puhtaat kädet ovat terveet kädet

Haluatko parantaa toimipisteesi käsihygieniaa? Käytä Tork-julistetyökalua, joka auttaa edistämään hygieniavaatimusten noudattamista ja osoittaa potilaille, että heistä pidetään hyvää huolta.

Muistuta hyvästä käsihygieniasta

Hyvä käsihygienia on kustannustehokkain keino estää tautien ja infektioiden leviämistä. Se on helppo tapa, jolla on kauaskantoiset vaikutukset sekä potilaiden että henkilökunnan terveyden kannalta. Tork-julistetyökalu on yksinkertainen ratkaisu, jonka avulla voit muistuttaa henkilökuntaa hyvän käsihygienian tärkeydestä ja auttaa heitä tekemään käsihygieniasta huolehtimisesta pysyvän tavan. 
 
Käsihygienian parantamisen kannalta tärkeintä on päivittää viestejä riittävän usein. Tork-julistetyökalun avulla päivitys onnistuu nopeasti ja helposti – saat meiltä jopa muistutuksen neljännesvuosittain.

Paranna potilaiden mielikuvaa käsihygieniaa koskevilla opasteilla

Sen lisäksi, että käsihygieniaa koskevat julisteet parantavat hygieniatasoa, niillä on myös positiivinen vaikutus hoitolaitoksen imagoon. Itse asiassa yli kahdeksan kymmenestä potilaasta on sitä mieltä, että käsihygieniaopasteet saavat heidät luottamaan enemmän laitoksen siisteyteen ja hoidon laatuun.

Oletko valmis parantamaan toimipisteesi käsihygieniaa? Ota yhteyttä!