Ruokailu

Luo haluamasi tunnelma ja palvelutaso yhdistelemällä teemaasi sopivat lautasliinat ja kattaustuotteet. Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa, kun käytät tuotteita, jotka tarjoavat kaipaamaasi tehokkuutta ja toimivuutta, olipa valikoimassasi sitten pikaruokaa, juomia tai vaikkapa viiden ruokalajin aterioita.

Itsepalvelu

Asiakkaiden pitäminen liikkeellä voi olla haasteellista hygienian kannalta, kun heille samalla annetaan heidän haluamansa vaihtoehto. Täytön, jätehuollon ja varastoinnin on sujuttava mahdollisimman saumattomasti. Älykkäät palvelutuotteemme, esimerkiksi Tork Xpressnap -lautasliina-annostelijajärjestelmä, on suunniteltu toiminnan tehostamiseen. Näin henkilökunnalle jää enemmän aikaa pitää asiakkaat tyytyväisinä, jopa ruuhka-aikoina.

Tuotesuositukset

Täyspalvelu

Asiakkaasi huomaavat, milloin heidän ruokailukokemuksensa viimeistellään pienintä yksityiskohtaa myöten. Puhdistus-, pyyhintä- ja desinfiointituotteidemme avulla hygienia on kiistämättä hallussa, mutta kattauksen oikeanlainen viimeistely voi myös saada ihmeitä aikaan. Kaikki on suunniteltu tukemaan ruokailukokemusta, jonka haluat saada aikaan.

Tuotesuositukset

Drive-Thru

Liikkeellä olevat asiakkaat tulevat uudestaan takaisin, kun heidän tarpeensa täytetään nopeasti ja luotettavasti. Drive-thru-tuotteemme auttavat lisäämään sekä tehokkuutta että asiakastyytyväisyyttä.

Tuotesuositukset

Asiakaspainatus

Lautasliinamme on suunniteltu toimimaan. Mutta voisivathan ne toimia vielä vähän paremmin. Tiesitkö, että 75 % lautasliinojen käyttäjistä huomaa lautasliinan painatuksen? Asiakaspainatus on edullinen tapa mainostaa omaa tuotemerkkiä. Lisäksi teet sen avulla tapahtumasta vielä erityisemmän. Asiakaspainatus tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia! Asiakaspainatus on saatavilla kaikkiin annostelijalautasliinoihimme sekä moniin perinteisiin lautasliinoihin. Asiakaspainatuksen avulla annat asiakkaillesi oikean vaikutelman ja ikimuistoisemman ruokailukokemuksen. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen Tork-edustajaan.