Ravintolan aukioloajat

Tork auttaa ajattelemaan tulevaa

Tork inspiroi ja auttaa sinua ajattelemaan eteenpäin, jotta olet aina valmis tositoimiin. Tork auttaa sinua ajattelemaan parasta mahdollista asiakaskokemusta ja siivouksen tehokkuutta uudesta näkökulmasta sekä keksimään uusia tapoja parantaa yritystoimintasi vastuullisuutta. Me tehostamme liiketoimintaasi rohkaisemalla sinua oikeilla tiedoilla, hygieniatuotteilla ja palveluilla, joiden avulla voit valmistautua siihen, mitä yrityksesi tekee parhaiten.

Tarjontamme

Aina kun tarvitaan pyyhkimistä, kuivaamista, puhdistamista tai kiillottamista, meiltä löytyy ratkaisu. Kaikki annostelijamme, täyttötuotteemme ja palvelumme on suunniteltu täyttämään saniteettitilojen, teollisuusympäristöjen, keittiöiden ja ruokailutilojen erikoistarpeet, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi kannalta olennaiseen toimintaan.
 

Tämä on Tork

Tork on maailman johtava työpaikkahygieniatuotemerkki. Intohimomme on auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi ja parantaa työelämää hygienian avulla. Tämä kunnianhimoinen tavoite ohjaa henkilöstöämme ja uusimpia kiertotalouteen, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä innovaatioitamme. 
 
Osana Essityä olemme sitoutuneet palvelemaan tarpeitasi kestävän kehityksen mukaisella tavalla – säästämme sinun aikaasi, rahaasi ja vaivaasi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on liiketoimintasi kannalta tärkeintä.

Tork on Essityn tuotemerkki

 
Essity on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy hygieniatuotteita (vauvanhoito, naisten hygieniatuotteet, inkontinenssituotteet ja lääketieteelliset ratkaisut), kuluttajille suunnattuja pehmopaperiratkaisuja sekä ammattitason hygieniatuotteita ja -ratkaisuja. Essityn tuotteita myydään useilla vahvoilla tuotemerkeillä, mukaan lukien johtavat maailmanlaajuiset tuotemerkit TENA ja Tork sekä muut tuotemerkit, kuten Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa.
Toimintamme perustuu kestävään liiketoimintamalliin, jonka painopiste on lisäarvon luominen sekä ihmisille että luonnolle. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, ja yritys on listattu Tukholman pörssiin. Essity oli ennen osa SCA-konsernia.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Lue lisää Essitystä täältä

Essity numeroina

Kestävän kehityksen mukainen elämä

Tork-ratkaisut auttavat elämään kestävän kehityksen mukaisesti myös kodin ulkopuolella. Kestävyyssitoumuksemme perustuu kolmeen vaikuttamisalueeseen, joilla arvioimme tuotteidemme ja ratkaisujemme vaikuttavan eniten: hyvinvointi, enemmän vähemmällä ja kiertotalous. Yhdessä voimme parantaa yrityksesi toiminnan kestävyyttä.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Olemme auttaneet yrityksiä yli 50 vuotta

Tork on ollut jo yli puolen vuosisadan ajan ammattitason hygieniatuotemarkkinoiden muokkaaja ja innovaatiojohtaja eri puolilla maailmaa. Esittelimme ensimmäisen hylsyttömän vetopyyheannostelijan vuonna 1968, ja nyt olemme koko siivousalan digitalisoitumisen kärjessä, muuttamassa ihmisten elämää kestävämmäksi myös heidän ollessaan poissa kotoa. Tämän kaiken tarkoituksena on auttaa liiketoimintakumppaneitamme pysymään haasteidensa ja kilpailijoidensa edellä.


Kunniakas innovaatiohistoriamme


Helping businesses.png