Varmista uusi hygieniastandardi Tork PeakServen avulla

Varmista uusi hygieniastandardi Tork PeakServen avulla

Paperikäsipyyhkeiden yksi kerrallaan -annostelu auttaa edistämään hygieniaa, kun käyttäjä koskee vain ottamaansa pyyhkeeseen. Tällä käsienkuivausjärjestelmällä on markkinoiden suurin kapasiteetti,1 joten voit varmistaa uuden hygieniastandardin, kun tuotteet loppuvat harvemmin kesken ja saat pidempien täyttövälien aikana palveltua enemmän asiakkaita.

Tork PeakServe -perhe kasvaa

Uusin innovaatiomme, Tork PeakServe® Continuous™ -käsipyyhejärjestelmä, on asettanut uuden standardin hygieeniselle ja sujuvalle paperikäsipyyhkeiden annostelulle. Tarjolla on nyt uusi Tork PeakServe Advanced -täyttötuote. Tork PeakServe -tuotesarjaan kuuluu kolme annostelijamallia ja kaksi täyttöpakkausta, ja siksi samaa järjestelmää voidaan käyttää rakennuksen kaikissa tiloissa. Ylläpito on näin helpompaa, ja pyyhkeitä on aina saatavilla.

Käytä samaa järjestelmää yrityksesi kaikissa tiloissa

Tork PeakServe on saatavilla vakiokokoisilla ja miniannostelijoilla varustettuna sekä sovittimilla upotettuihin kalusteisiin. Siksi voit käyttää samaa järjestelmää kaikissa saniteettitiloissa, olivatpa tilat kävijämääriltään, muodoltaan tai kooltaan millaisia tahansa – ja varmistaa samalla uuden hygieniastandardin. Tork jatkaa nyt menestystarinaansa ja esittelee uuden entistä laadukkaamman tuotteen, joka edistää käsihygieniaa pehmeydellään ja paremmalla toimivuudellaan7

Oletko valmis keskustelemaan hygienia-asiantuntijamme kanssa? Pyydä tarjous nyt.

Viitteet

1Verrattuna kilpailijan pisimpään rullapyyhkeeseen Euroopassa
2Increasing Hand Washing Compliance With a Simple Visual Cue, Ford et al.2014
3Verrattuna Tork H2 Universal -täyttötuotteisiin 150299 ja annostelijaan 552000
4Verrattuna Tork H2 Universal -täyttötuotteisiin 150299
5Kun käytetään Tork Universal PeakServe Continuous -käsipyyhkeen kanssa
6Perustuu kenttätestin tietoihin, yli 10 000 pyyhettä ei aiheuttanut silppua yli 99,9 % ajasta
7Verrattuna Universal Tork PeakServe -täyttöpakkaukseen
8Verrattuna 1-kerroksisten taitettujen Tork Advanced -käsipyyhkeiden käyttöön upotettavissa kalusteissa
9Perustuu elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit, vahvistanut IVL, Ruotsin ympäristötutkimusinstituutti Ltd, 2017.