On aika siirtyä Tork Vision Siivoukseen

On aika siirtyä Tork Vision Siivoukseen

Tietoon pohjautuvan siivouksen vallankumous on alkanut

 
Mitä jos olisi olemassa ratkaisu, joka auttaisi parantamaan siivouksen laatua ja hygieniatasoa optimoimalla tehokkuuden ja siivousresurssit? Nyt sellainen on olemassa.

Tork Vision Siivous* hyödyntää reaaliaikaista tietoa ja kertoo, missä ja milloin palvelua tarvitaan. Odotusten täyttäminen helpottuu, kun voit maksimoida tehokkuuden, työskennellä älykkäämmin ja varmistaa uuden hygieniastandardin. 

Tork Vision Siivous auttaa sinua vastaamaan haasteisiin

Tietoon pohjautuva siivous

Etsitkö lyhyttä kuvausta siitä, mitä tietoon pohjautuvalla siivouksella voidaan saavuttaa? Löysit etsimäsi.

Varaa Tork Vision Siivous -palvelun esittely

Nyt myönnetty GBAC STAR

Tork Vision Siivous edistää siivouksen, desinfioinnin ja infektiosairauksien ehkäisyn parhaita käytäntöjä riskien minimoimiseksi.
Tork Vision Siivous -myyntiesitteen etusivu

Tork Vision Siivous -esite

Lataa

Viitteet

*Tork Vision Siivous tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube®
**Mittaus kattoi lähes 13 000 järjestelmään liitettyä annostelijaa, joita tarkasteltiin vuoden 2019 kesäkuun ja joulukuun välisenä aikana (perusteena kuukausittainen aika, jolloin annostelijan tila on ”tyhjä”, verrattuna kuukausittaiseen kokonaisaikaan).
***Perustuu annostelijatarkistuksia koskevaan asiakaspalautteeseen kuuden kuukauden ajalta. Palautteet kerättiin osittain ennen Tork Vision Siivos -järjestelmän asentamista ja osittain sen asentamisen jälkeen (kesä–joulukuussa 2019). Mitattu 16 kohteessa, jotka on liitetty Tork Vision Siivous -järjestelmään. Kukin annostelijatarkistus kesti noin 20 sekuntia. 
****Perustuu kolmen Tork Vision Siivous -asiakkaan saamiin dokumentoituihin tuloksiin, mitattu ennen Tork Vision Siivous -järjestelmän käyttöönottoa ja sen jälkeen.
*****Kahdessa Tork Vision Siivous -järjestelmällä varustetussa ja kahdessa perinteisesti ylläpidetyssä ja varustetussa saniteettitilassa käyneiden tyytyväisyyden mittaus ISSA/Interclean-messuilla toukokuussa 2016. 

Huomautus: Tork Vision Siivous tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube.