Pidä yrityksesi toiminta sujuvana

Pidä yrityksesi toiminta sujuvana

Taloudellisempaa hygieniaa ja vähemmän jätettä lautasliinajärjestelmällä, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi. Tork Xpressnapin® avulla säästät aikaa ja luot yrityksellesi merkittävästi lisäarvoa.

Säästöä jokaisella lautasliinalla

Aikaa on aina rajallisesti. Tehosta toimintaa Tork Xpressnap pöytäannostelijan yksi kerrallaan -annostelulla ja vähennä lautasliinojen käyttöä jopa 25 %.*
Annostelija lautasliinoineen puisella pöydällä

Parempaa hygieniaa yrityksellesi

Luo henkilöstölle ja asiakkaille turvallinen ja puhdas ympäristö tuotteilla, jotka on suunniteltu hygienian pitämiseen keskiössä. Tork Xpressnap -annostelijat ovat kokonaan suljettuja kosketuspisteiden minimoimiseksi. Lautasliinoihin kosketaan vain niitä käytettäessä, ja ne ovat suojassa lialta ja kosteudelta.
Vähemmän jätettä, pienemmät vaikutukset
Tork Xpressnap palvelutiskiannostelijan avulla voit vähentää jätemäärää jopa 43 %** sen älykkään yksi kerrallaan -annostelun ansiosta. Myös täysin kierrätysmateriaaleista valmistetut lautasliinat edistävät tiedostavampaa käyttöä.

Ajatonta muotoilua kaikkiin tarpeisiin

Tyylistä tai mieltymyksistä riippumatta laajasta mallivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisille yrityksille. Markkinoi yritystäsi muokattavilla paneeleilla tai valitse upeannäköinen alumiininen tai pähkinäpuinen annostelija.

Pienikokoinen ja kapea, vie vain vähän tilaa palvelutiskillä

Pähkinäpuinen lautasliina-annostelija täynnä lautasliinoja

Verratonta toimivuutta

Tork Xpressnap- ja Tork Xpressnap Fit® -annostelijat on suunniteltu avuksesi täyttämään henkilöstön tarpeet. Niissä suuri lautasliinakapasiteetti yhdistyy täyttötason tunnistimiin ja lukituslevyihin – eikä avaaminen ja täyttäminen voisi olla helpompaa. Nämä helppokäyttöiset annostelijat toimivat missä tahansa tiloissa.

Muokattava AD-a-Glance-näyttöpaneeli

Lautasliina-annostelija täynnä lautasliinoja

Tork Xpressnap -annostelijoista löytyy sopiva jokaiseen tarpeeseen

Tutustu kahteen annostelijajärjestelmäämme ja löydä juuri sinun tarpeesi täyttävä ratkaisu. Valitse oma Tork Xpressnap -annostelijajärjestelmäsi.

Viitteet

*Perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna
**Perustuu tutkimukseen, jossa verrattiin Tork Xpressnap palvelutiskijärjestelmän kulutusta ja painoa perinteiseen Tork-annostelijalautasliinajärjestelmään (271600 ja 109035)