Matkustajaterminaalit

Matkustajaterminaalit

Matkailija aloittaa seikkailunsa lentokentältä. Hän odottaa upeaa kokemusta terminaalin jokaiselta alueelta, etenkin saniteettitiloilta. Hygienia on nyt enemmän kuin koskaan äärimmäisen tärkeä tekijä tämän kaltaisilla ruuhkaisilla alueilla, sekä matkailijoille että henkilöstölle. On tärkeää, että kaikki tuntevat olevansa turvassa ja että matkustajat ovat tyytyväisiä.


Tilojenhallinnasta vastaavana sinä olet vastuussa tyydyttävän ja saumattoman matkustajakokemuksen luomisesta. Tämä voidaan toteuttaa monin tavoin, mutta hyvä alku on oikeanlaisten siivous- ja laadukkaiden hygieniaratkaisujen tarjoaminen. Ruuhkahuippujen aikana tarvitaan älykkäitä ja toimivia laitteita ja työkaluja ajan säästämiseksi ja työn tehostamiseksi.


Tork tarjoaa kustannustehokkaita tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu sujuvoittamaan toimintaa ja kohottamaan hygieniastandardeja mahdollisimman vähäisellä ympäristövaikutuksella. Sinun ja tiimisi toiminta tehostuu, ja pystytte luomaan parempia matkustajakokemuksia.

Huomautus: Tork Vision Siivous tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube®