Toteuta vastuullisuutta ennakoiden

Toteuta vastuullisuutta ennakoiden

Me kehitämme ennakoiden kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan vastuullisuustavoitteensa.
Missiomme on tehdä elämästä kodin ulkopuolella vastuullisempaa. Näin me käsittelemme tärkeitä kestävään kehitykseen liittyviä aiheita, kuten vastuullista kuitujen hankintaa ja tuotteidemme hiilijalanjäljen pienentämistä.

Science-based Targets

Vuoden 2018 joulukuusta lähtien CO2-päästöjen vähennystavoitteemme ovat olleet Science-based Targets -aloitteen hyväksymät. Tavoitteita ovat mm. absoluuttiset tavoitteet energialle, sähkölle, kuljetuksille, raakamateriaaleille, toimittajille ja jätteelle.


Essity on myös sitoutunut vähentämään hankittujen raakamateriaalien, kuljetuksen, toiminnoissa ja myytyjen tuotteiden käyttöiän päättymisen jälkeisessä käsittelyssä muodostuvien jätteiden kasvihuonekaasupäästöjä 18 % vuoteen 2030 mennessä (2016) ja vähentämään yrityksen energiankäytön ja hankitun sähkön kasvihuonekaasupäästöjä 25 % vuoteen 2030 mennessä (perusvuosi 2016) (alueet 1 ja 2).