Edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista

Edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista

Kehitämme määrätietoisesti tuotteita ja ratkaisuja, jotka kuluttavat vähemmän resursseja ja sopivat kiertotalouteen. Näin edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.
Tork ja sen emoyhtiö Essity ovat sitoutuneet edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Liiketoimintaoperaatioiden ja asiantuntijuuden kautta keskitymme pääasiassa tavoitteisiin 3, 6, 12, 13 ja 15, sillä ne ovat tavoitteita, joissa uskomme voivamme todella vaikuttaa. Vastuullisuusalustamme – hyvinvointi, enemmän vähemmällä ja kiertotalous – antavat meidän luoda todellista lisäarvoa asiakkaillemme, kumppaneillemme ja yhteiskunnalle, yhdessä näiden kanssa.
Tiesitkö…

Tork on osa maailmanlaajuista hygienia- ja terveysalan yritystä, Essityä, joka tunnetaan yhtenä maailman vastuullisimmista yrityksistä.

Viitteet

Perustuu Tork exelCLEAN® -puhdistusliinojen sekä riepujen ja liinojen väliseen vertailuun
2-kerroksinen lautasliina pöytäannostelijassa verrattuna Fastfoldiin (Tork annostelija 271800 ja Tork täyttöpakkaus 10933)
3 Perustuu Euroopassa suoritettuun elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit, suorittanut Essity ja vahvistanut IVL, Ruotsin ympäristötutkimusinstituutti, 2017