Neljä henkilöä työskentelemässä ravintolan keittiössä

Tunnista aikavarkaat ja optimoi ravintolan tehokkuus

Ravintolassa työskenteleminen on nopeatahtista ja hauskaa, mutta siitä voi helposti tulla stressaavaa. Päivittäisten paineiden hallitseminen ja upean asiakaspalvelun varmistaminen voi olla haastavaa. Jos olet ravintolapäällikkö, sinä ja henkilöstösi kohtaatte aikaan liittyviä haasteita päivittäin. Aika on rahaa, ja aikavarkaita piileksii joka puolella. 

 

Mikä aikavaras on? Aikavaras on jotain, johon kuluu paljon aikaa ja jolla on negatiivinen vaikutus tuottavuuteen. Poistamalla aikavarkaat toiminnoista voit tehostaa toimintaa ja vähentää työntekijöiden paineita. Jotta aikavarkaat voidaan poistaa, ne on ensin paikallistettava, sitten tunnistettava ja lopulta eliminoitava kaikista henkilökunnan toimista.


Lue lisää ravintolan yleisimmistä aikavarkaista ja miten niistä päästään eroon.

Aikavarkaat_800x500.jpg  


Ravintolan yleisimmät aikavarkaat ja miten niistä päästään eroon

Kuulemme asiakkaittemme kertovan päivittäisten toimiensa yleisimmistä aikavarkaista, joita voidaan helposti välttää. Saatat tunnistaa näistä joitakin tarkastellessasi omaa ravintolaasi.

Tähän liittyvät tuotteet