Käsien desinfiointi

Hyvän käsihygienian noudattaminen

Kun uusia terveydenhuollon työntekijöitä liittyy työvoimaan täyttääkseen lisääntyneen tarpeen, on tärkeämpää kuin koskaan ylläpitää korkeaa käsihygieniastandardia sairaaloissa, terveydenhuollon ammattilaisten toimistoissa ja muissa terveydenhuollon tiloissa. Hyvän käsihygienian noudattaminen on olennaisen tärkeää työntekijöiden ja potilaiden turvallisuuden ja terveyden edistämiseksi. Kaikkien terveydenhuollon työntekijöiden on käytettävä käsien desinfiointiaineita tai pestävä kätensä vedellä ja saippualla viidellä kriittisellä hetkellä:
 
  1. Ennen potilaan koskettamista
  2. Ennen puhtaan/aseptisen toimenpiteen suorittamista
  3. Eritteiden käsittelyn jälkeen
  4. POTILAASEEN KOSKETTAMISEN JÄLKEEN
  5. POTILASTA YMPÄRÖIVÄN ALUEEN KOSKETTAMISEN JÄLKEEN

Lääkäreiden, hoitajien ja muiden terveydenhuollon työntekijöiden tulee pestä kätensä saippualla ja vedellä, jos ne ovat näkyvästi likaiset. Varmista, että käsihygieniatarvikkeita on kaikkien henkilöstöön kuuluvien saatavilla kaikissa sairaalanne hoitopisteissä, lääkäreiden vastaanotoilla tai muissa terveydenhuollon tiloissa. 

Alla on myös joitakin materiaaleja, joilla voit tehostaa oikeanlaisten käsihygieniatekniikoiden noudattamista uusien terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa. 

Lataukset

Tähän liittyvät tuotteet