Varmista noutoruoan ja ruokatoimitusten turvallisuus

Varmista noutoruoan ja ruokatoimitusten turvallisuus

Yksityiskohtainen opas ruuan ulosmyynnin hygienian varmistamiseen

Ruokapalvelualalla ruoan ulosmyynnin merkitys kasvaa jatkuvasti, ja vuoden 2020 tapahtumat ovat nopeuttaneet tätä kehitystä entisestään. Kuluttajat ovat siirtyneet käyttämään ruokaan ja juomaan varatut rahansa noutoruokaan, kotiinkuljetuksiin ja autokaistoilla. Kun asiakkaiden hygieniaa koskevat odotukset ovat suuremmat kuin koskaan ennen, on erittäin tärkeää, että toimijat voivat taata hygieenisen kokemuksen ja kertoa asiakkailleen selkeästi tehdyistä hygieniatoimista.


Lue lisää, niin opit, miten voit varmistaa ulos myytävän ruoan hygieenisyyden nelivaiheisella prosessillamme.

Varmista keittiön ja henkilöstön hygienia

Laita tärkeimmille alueille esille julisteita, joissa muistutetaan, miten ja milloin henkilöstön tulee pestä kätensä

Varmista noutoruoan pussin hygieenisyys

Räätälöi hygieniatuotteet, kuten lautasliinat, desinfiointipyyhkeet ja asiattomalta käsittelyltä suojaavat pussinsulkimet

Varmista noutopisteen hygieenisyys

Käytä opasteita asiakkaiden ja ruoan toimittajien opastamiseen

Varmista toimitusten hygieenisyys

Tarjoa ruoan toimittajien käyttöön desinfiointiaineita ja -pyyhkeitä toimitusten hygieenisyyden varmistamiseksi

Hyödyllisiä työkaluja hygienian varmistamiseen

Työkaluja

Suositeltavat tuotteet