Nainen ottamassa valokuvaa kaupunkinäkymästä iPhonella

Kestävä kehitys ja hotellien asiakaskokemus kuuluvat yhteen

Hotelli- ja ravintola-alan trendit osoittavat, että keskimääräinen hotelliasiakas huolehtii kestävyydestä. Asiakkaat tekevät tietoisempia valintoja kotona eivätkä halua matkojensa ja yöpymistensä vaikuttavat ympäristöön negatiivisesti. Mielenkiinto pienemmän ympäristövaikutuksen vaihtoehtoja kohtaan, mukaan lukien hotellin valinta, lisääntyy jatkuvasti. Vaikka asiakaskokemus onkin aina hotellinjohtajille pääasia, on myös kestävyydestä tullut yleinen erottumistekijä. 
 
Miten onnistut tässä? Varmistamalla, että asiakkaat näkevät hotellissasi majoittumisen arvon ja arvostavat sitä. Viestimällä siitä, mitä kestäviä valintoja tiloissa on tehty. Kertomalla vaivannäöstäsi asiakkaille, jolloin he tietävät, että teidän molempien arvot ovat samat. 
 
 

Translation results Tiesitkö että:

Kestävyysohjeet_3200x1000.jpg  


Kolme yksinkertaista tapaa toteuttaa kestävyyttä niin, että se huomataan

Voit saavuttaa paljon tekemällä pieniä kestävän kehityksen mukaisia aloitteita. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiinhan on kuitenkin se, mikä saa asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Toteuttamalla nämä kolme asiaa saat ympäristötietoisten asiakkaiden huomion ja teet heidän kokemuksestaan positiivisemman:

Suositeltavat tuotteet

Viitteet

1 Deloitte, Hospitality 2015 -raportti
2 Booking.com, raportti kestävän kehityksen mukaisesta matkailusta 2019
3 72 000 Hiltonin asiakasta koskenut tutkimus, Hilton Consumer Research
4 Accor sitoutuu maailmanlaajuiseen kertakäyttömuovien eliminointiin asiakaskokemuksesta vuoteen 2022 mennessä (lehdistötiedote)