Kuinka tietoon pohjautuva siivous voi auttaa pysyttelemään askeleen edellä?

Tietoon pohjautuva siivous

Tietoon pohjautuva siivous on ammattimaisen siivouksen viimeisin kehitysaskel. Haluatko tietää enemmän siitä, miten se vaikuttaa alaan ja miten sinun yrityksesi voi hyötyä siitä? Lue tietoon pohjautuvaa siivousta käsittelevä sisäpiirin oppaamme.

Siirry oppaaseen

Sujuvampaa toimitilojen siivousta sensoriteknologian avulla

Reaaliaikainen data esitetään helppokäyttöisessä sovelluksessa

Tork EasyCube® on älykäs tilojenhallintajärjestelmä, joka tuo siivoukseen aivan uuden teho- ja tehokkuustason. Järjestelmään kytkettyjen IoT laitteiden ja annostelijajärjestelmien tuottama reaaliaikainen data esitetään helppokäyttöisessä sovelluksessa, ja tietojen avulla siivoustiimit voidaan ohjata sinne, missä tarve on suurin.  

Tuloksena on uusi siivouslogiikka, jonka avulla saadaan konkreettisia säästöjä työvoimakuluissa, parannetaan asiakastyytyväisyyttä ja nostetaan ratkaisevasti henkilöstön työmotivaatiota.

Haluatko päästä alkuun Tork EasyCuben kanssa?

Se on yhtä helppoa kuin nopea viesti meille! Tork edustaja on suoraan yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tämä lomake pyytää täyttämään yhteystietosi, jotta voimme vastata yhteydenottopyyntöösi sähköpostitse. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.
Virheilmoitus. Ole hyvä ja varmista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, olemme vastaanottaneet viestisi.

Sulje

Toimitilojen siivous kohtaa digitaalisen älyn

EasyCubeen yhdistetty saippua-annostelija laskee kävijämäärän sekä käyttötason

Palveluun kytketyt älykkäät laitteet

Digitaalisten Tork annostelijoiden anturiteknologia, kävijälaskuri- ja tiedonkokoamisyksiköt mittaavat kävijämääriä ja täyttötasoja
Alykkääseen järjestelmään kytketyistä laitteista kerätään reaaliaikaista dataa, joka priorisoidaan ja esitetään Tork EasyCube® -järjestelmässä.

Älykäs tilojenhallintajärjestelmä siivoojille

Näistä älykkääseen järjestelmään kytketyistä laitteista kerätään reaaliaikaista dataa, joka priorisoidaan ja esitetään Tork EasyCube® -järjestelmässä. Näin siivoustyö muuttuu älypohjaiseksi.
Siivouksen hallinta helpottuu

Älykästä analytiikkaa esimiehille

Siivoustilastot ja tavoite-KPI:t auttavat esimiehiä optimoimaan resurssit tehokkuuden lisäämiseksi.

Älykäs siivous digitaalisen älyn avulla

Tork EasyCube® -älykäs tilojenhallintajärjestelmä auttaa säästämään aikaa ja parantamaan siivouksen laatua toimitilojen jokaisella alueella. 

Kuinka? Tosiaikaiset tiedot järjestetään ja priorisoidaan todellisten siivoustarpeiden perusteella. Näin esimiehet ja siivoustiimit voivat toimia sen mukaan, mitä todella tarvitaan.

Saniteettitila

Kokonaan uusi tehokkuustaso

Järjestelmään kytkettyjen loT laitteiden sensoriteknologia, kuten kävijälaskurit ja saippua-annostelijajärjestelmät, välittää jatkuvasti tietoa siivous- ja täyttötarpeista Tork EasyCube -järjestelmälle. 

Esimiehet ja siivoustiimit tietävät tarkalleen, mihin huomio on kohdistettava, ja näin voidaan välttää liiallinen ja liian vähäinen siivous. 

Anna esineiden internetin poistaa arvailu! 

Siivoushenkilöstö

Optimoi resurssit ajan myötä

Tork EasyCube® ja sen tuottama reaaliaikainen data auttavat siivouspäälliköitä hyödyntämään resurssit mahdollisimman hyvin, sekä päivittäisessä työssä että pitkällä aikavälillä. 

Älyanalytiikka seuraa suorituskykyä verraten sitä KPI-tavoitteisiin ja auttaa varmistamaan mahdollisimman laadukkaan siivouksen sekä tehokkaan resurssien käytön.

EasyCube siivoustyössä

Liiketoiminta palkitsee

Tork EasyCube® on hyödyksi kaikentyyppisissä yrityksissä – ja erityisesti niissä, jotka ovat pinta-alaltaan suuria ja joissa on runsaasti kävijöitä. Esimerkkeinä voidaan mainita huvipuistot ja lentokentät. 
 
Ennen kaikkea se on palvelu, joka sopii parhaiten kaukonäköisille yrityksille ja esimiehille, jotka haluavat löytää uuden ja paremman työskentelytavan. Se on upea tapa parantaa tai ylläpitää hyvää asiakastyytyväisyystasoa ja saada samalla työt sujumaan tehokkaammin ja edullisemmin. 

 • Samat resurssit, parempaa puhtaanapitoa

  Siirryttäessä staattisista siivousaikatauluista tarvepohjaisiin, dynaamisiin aikatauluihin säästyy aikaa, rahaa ja vaivaa. 
   
  Saniteettitilat pystytään pitämään ratkaisevasti puhtaampina, kun siivoushenkilöstön aika ei kulu turhiin annostelijoiden tarkistuksiin, joihin kului 77 % vähemmän aikaa kuin ennen. Asiakastutkimuksessa on todettu varsinaisen siivoustyön lisääntyneen 62%.* 
   
  Tarpeettomien kustannusten vähentäminen ja samanaikainen asiakaskokemuksen parantaminen ei ole paradoksi, vaan oikein hoidettua liiketoimintaa! 
   
  * 3. osapuolen markkinatutkimus, jossa tehtiin havaintoja ja haastateltiin henkilöitä ennen Tork EasyCube® -palvelun käyttöönottoa ja sen jälkeen toimitiloissa, joissa oli 20 000 kävijää / viikko. 

 • Paranna motivaatiota ja tuottavuutta

  Tork EasyCube®:n avulla siivoushenkilöstö voi hallita oman työnsä tehokkuutta. 
   
  Kun he tietävät tarkalleen, missä milloinkin on oltava ja miksi, tulee työstäkin palkitsevampaa. Työ ei ole pelkkää puuduttavaa toistoa, vaan henkilöstö voi hyödyntää Tork EasyCube® -palvelun luomia puhtaanapitotilastoja ja panostaa niiden perusteella omalta osaltaan asiakastyytyväisyyteen. 
   
  Tulos? Motivoituneempi, tyytyväisempi ja sitoutuneempi henkilöstö. Joissakin yrityksissä on jopa havaittu sairauspoissaolojen vähentyneen!

 • Täydellistä vieraanvaraisuutta

  Ajantasaisen tiedon avulla on helppoa ennaltaehkäistä valituksia. Tork EasyCube®:n avulla voidaan varmistaa, että jokainen asiakas voi astua aina puhtaaseen, hyvin varusteltuun ja raikkaalta tuoksuvaan saniteettitilaan. 
   
  Kun aikaa säästyy, voidaan resursseja suunnata vielä parempaan siivoukseen. Näin asiakaskokemus paranee entisestään. 

 • Jopa 62% enemmän siivoustoimia
  * 3. osapuolen markkinatutkimus, jossa tehtiin havaintoja ja haastateltiin henkilöitä ennen Tork EasyCube® -palvelun käyttöönottoa ja sen jälkeen toimitiloissa, joissa oli 20 000 kävijää / viikko.
 • Jopa 76% vähemmän aikaa, jolloin annostelijat ovat tyhjiä
  Tiedot Tork EasyCube® -järjestelmästä näyttävät ajan, jolloin annostelijat ovat tyhjiä tai lähes tyhjiä, koottu maaliskuussa 2016 (käyttöönoton jälkeen); verrattuna samaan kuukauteen vuonna 2016 (ennen käyttöönottoa).