Tork Workflow

Tork Workflow

Priorisoi tehokkuus ja saavuta tavoitteesi

Tuotantolaitosten kaltaisissa teollisuusympäristöissä yhdeksän kymmenestä työntekijästä uskoo laadukkaiden työkalujen, kuten pyyhintä- ja puhdistustuotteiden, tehostavan tuottavuutta ja jopa tyytyväisyyttä* työpaikalla. Silti organisaatioissa, joissa käytetään jonkinmuotoisia puhdistusliinoja, huonosti suunniteltu varastointi jossakin muualla kuin käyttöpisteessä voi vähentää toimintojen tehokkuutta kauempaa noutamisen, hukkavarastoinnin ja liikakulutuksen takia.

 

Kerrommekin nyt, miksi Tork-tuotteisiin vaihtaminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään toiminnasta turvallisempaa ja tehokkaampaa. Tork Workflow keskittyy neljään painopistealueeseen:


  • Tuottavuus
  • Hukka
  • Työntekijöiden ja asiakkaiden tyytyväisyys
  • Ympäristö, terveys ja turvallisuus

Työn tehokkuuden varmistaminen Lean- ja 5S-menetelmien mukaisesti.

 

Tiedä, mitä kannattaa tehostaa: tuotanto

Tork Workflow on ilmaispalvelu, jonka avulla voit arvioida ylläpidon ja työpisteiden tehokkuuden yhdessä kenttäasiantuntijamme kanssa. Tunnin mittaisen virtuaalisen tai henkilökohtaisen tapaamisen aikana saat perusteellisen käsityksen yrityksesi toiminnoista ja lisäksi 5S-periaatteisiin perustuvia suosituksia. Suositusten avulla voit saavuttaa tavoitteesi, tehostaa toimintaa ja alentaa kustannuksia. Workflow-raporttiin kuuluu myös juuri sinun tarpeisiisi räätälöity ilmainen Tork-tuotteiden kokeilusuositus.


  • Ilmainen palvelu
  • Ei ostopakkoa
  • Ilmainen kokeilumahdollisuus arviointimme jälkeen

Equipped to Improve

Koneiden tarkastamisen ja niissä olevien vikojen raportoimisen tulisi olla luonnollinen osa koneenkäyttäjien jokaista työpäivää, jotta viat eivät pääse kehittymään isommiksi ongelmiksi. Tarkastaminen edellyttää tietysti, että laitteet pidetään puhtaana. Tork Performance -annostelijat ja -puhdistusliinat perustuvat 5S-toimintaperiaatteisiin ja tarjoavat välineet rutiinipuhdistukseen juuri oikeassa paikassa, eli työpisteillä.

Viitteet

*Tuotantotyöntekijöiden hyvinvointia koskeva Tork-tutkimus, lokakuu 2018.