Paranna asiakasarviointeja

Paranna asiakasarviointeja

Näkemyksiä, innoitusta ja vinkkejä, joiden avulla viet ravintolasi seuraavalle tasolle.

Luovi uudessa normaalissa

Aika on ollut haasteellista ravintola-alalle, ja tämä uusi normaali luo uusia vaatimuksia ja vastuita mutta myös uusia mahdollisuuksia. Meillä on kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta eri puolilta maailmaa ja täydellinen tuotevalikoima keittiö-, ruokailu- ja saniteettitila-alueille. Näin voimme tukea sinua, kun luot ikimuistoisia ja turvallisia kokemuksia, joiden avulla voitat asiakkaitten luottamuksen. 
  
Löydät täältä inspiroivaa tietoa, jonka avulla luot itsellesi, henkilöstöllesi ja asiakkaillesi turvallisemman ympäristön. Saat myös vinkkejä ja niksejä yrityksesi sopeuttamiseksi uuteen normaaliin. 
 
Jos etsit suosituksia ja apua hyvän hygieniatason ja elintarviketurvallisuuden ylläpitämiseen ravintolassasi, sitä löytyy täältä: Tork Clean Care – Ravitsemisala.  

Lataa raporttimme luodaksesi turvallisempia kokemuksia ravintola-alalla

Tällä hetkellä ravintolat pyrkivät aloittamaan toiminnan uudelleen uusien ja innovatiivisten, asiakkaille turvallisten älyratkaisujen avulla. Uskomme, että tulevaisuudessa ravintola-alalla käytetään yhä enemmän digitaalisia ratkaisuja, kuten kontaktittomia maksujärjestelmiä, ruokalistoja ja tilaussovelluksia. Myös noutoruoka lisää jatkuvasti suosiotaan. Löydät raporteistamme vinkkejä ja tukea uudessa normaalissa luovimiseen ja asiakkaiden luottamuksen palauttamiseen.

Lataa ravintolassasi käytettäväksi

Löydät täältä henkilöstöllesi ohjeet kaikille turvallisen ympäristön luomiseen. Tarjolla on myös juliste, joka kertoo asiakkaillesi, että he voivat tuntea olevansa turvassa ruokaillessaan ravintolassasi.

Pyydä ilmainen konsultaatio!

Tähän liittyvät tuotteet