Robottikäsi, jossa on Interclean 2022 -logo

Paranna vastuullista hygienianhallintaasi

Tork auttaa parantamaan liiketoimintasi suorituskykyä vastuullisen hygienianhallinnan avulla. 

Lataa interaktiivinen opas näytteilleasettajien kojuista ja tutustu palkittuihin tuotteisiimme ja palveluihimme! 

Tork Interclean 2022 -messuilla

Interclean on maailman edistyksellisin siivous- ja hygienia-alan messutapahtuma. Tämän vuoden liveyleisön kanssa järjestettävässä tapahtumassa esittelemme viimeisimpiä innovaatioitamme.
 
Maailman johtavana työpaikkahygienian yhtiönä pyrimme aina kannustamaan ennakointiin ja kasvattamaan liiketoimintasi tulosta. Näkemyksemme ja innovaatioidemme tuella löydät oikeat ratkaisut sekä hygieniatuotteet ja -palvelut, jotka auttavat parantamaan liiketoimintaasi.
 

Vieraile luonamme kojulla 10.101, niin näet, miten voimme tehostaa liiketoimintaasi!

Päivitä tietojasi Tork-asiantuntijoiden avulla

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päivittää siivousta ja hygieniaa koskevia tietojasi Interclean 2022 -messuilla. Katso alta lavakeskustelumme ja tule mukaan kuuntelemaan!
Mielipidejohtajuusesityksissämme 11.5. klo 14.30 CEST alkaen pohditaan sitä, miten huomioida kaikki – niin hygienia kuin kestävä kehityskin. 12.5. klo 13.30 CEST alkaen tarkastellaan puolestaan sitä, miten hygieniaa ja hyvinvointia voidaan tehostaa hybridityöskentelytilassa.
Marcel Kolkman, avainasiakasvastaava, Tork Vision Siivous, ja Christian Fischer, hygienianeuvoja, kertovat 10.5. klo 14.30 CEST ja 11.5. klo 13.30 CEST alkaen, miten tietopohjaiset ratkaisut tukevat parempaa hygieniaa ja tehostavat siivousta terveydenhuollossa.
Ulkopuolinen puhujamme, Yvonne Taylor, OCS Groupin globaali siivoustyönjohtaja, ja hygienianeuvoja Christian Fischer, Tork, korostavat siivouksen ja infektioiden ehkäisyn välistä tärkeää kumppanuutta. Esitys alkaa 12.5.2022 klo 13.30 CEST.

Etsitkö jotain muutakin?

Ota meihin yhteyttä, kun haluat tietää, miten voit kehittää liiketoimintaasi vastuullisella hygienianhallinnalla.