Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Sitoutuminen tuottavuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin

Entistä suurempi saniteettitilojen kapasiteetti parantaa saniteettitilakokemusta, nostaa hygieniastandardeja ja poistaa pullonkaulat lisäten samalla sujuvuutta. Lisäksi se osoittaa työntekijöille, että heistä välitetään, mikä puolestaan lisää henkilöstön motivaatiota ja työn tuottavuutta. Smurfit Kappa, yksi maailman johtavista paperipohjaisten pakkausten valmistajista, kokeili Tork PeakServea nähdäkseen, voisiko se täyttää kolmessa vuorossa työskentelevien 100 työntekijän vaatimukset. Lue tiimin kokemuksista heidän kokeiltuaan tätä pyyhkeiden annostelun mullistavaa järjestelmää.


Tork PeakServe® on vähentänyt täyttöajan puoleen Smurfit Kappalla


Smurfit Kappa on yksi maailman johtavista paperipohjaisten pakkausten valmistajista, ja sillä on toimintaa 21 Euroopan maassa ja 12 Etelä- ja Pohjois-Amerikan maassa. Tehdäkseen Wetherbyn-toimipisteen siivousprosessista mahdollisimman tehokkaan, Smurfit Kappa (Inspirepac) päätti kokeilla erilaisia Tork-tuotteita, mukaan lukien Tork PeakServe® ja Tork hylsytön wc-paperijärjestelmä.

 

Smurfit Kappalla käytetyt annostelijat lisäsivät siivoojien työtä, koska niitä piti käydä jatkuvasti tarkistamassa saniteettitiloissa. Koska työntekijöitä on kolmessa vuorossa yli 100, siivoojat löysivät lattioilta paperia ja pahvihylsyjä ja joutuivat jatkuvasti täyttämään annostelijoita. Oli siis selvää, että toimipisteeseen oli löydettävä annostelijaratkaisu, joka toimisi kaikkialla, täyttäisi siivoustiimin tarpeet ja sopisi yrityksen työaikoihin. 

 

Tork kävi tarkastamassa kohteen ja suositteli, että Smurfit Kappa siirtyisi käyttämään Tork PeakServe Continuous -käsipyyhejärjestelmää sekä Tork Mid-Size hylsytöntä wc-paperijärjestelmää.

 

Tork PeakServe pystyy annostelemaan 250 % enemmän pyyhkeitä kuin tavallinen käsipyyhejärjestelmä. Saniteettitilassa käyminen on sujuvampaa ja nopeampaa, ja siksi työntekijöillä on enemmän aikaa työn tekemiseen itse tehdashallissa. Kokoon puristettujen täyttötuotteiden käyttö on nopeaa ja helppoa – annostelijan voi täyttää milloin tahansa. Tuotteita on myös helppo varastoida ja kuljettaa, joten siivoojat voivat keskittyä siivoamiseen annostelijoiden täyttämisen sijaan. Pyyhkeen ottaminen patentoidusta, keskeytyksettä annostelevasta käsipyyhejärjestelmästä on sujuvaa ja helppoa.

 

Torkin hylsytöntä wc-paperijärjestelmää suositeltiin, koska se vähentää jätemäärää, siinä on vähemmän pakkausmateriaalia ja aikaa kuluu vähemmän annostelijoiden täyttämiseen. Pois heitettäviä hylsyjä tai kääreitä ei ole. Paperi on tiukasti rullalla, joten rulla on kompaktimpi ja kestää yli 5 kertaa pidempään kuin perinteinen WC-paperirulla. Tuotteessa on enemmän paperia, ja se lisää tuottavuutta ja on ympäristöystävällisempi.

 

Valitsemalla Torkin hylsyttömän wc-paperijärjestelmän Smurfit Kappa edistää kestävyystavoitteidensa saavuttamista. Samalla siivoojille jää aikaa enemmän arvoa tuottavien tehtävien suorittamiseen. Nyt saniteettitilat pitää tarkistaa vain parin päivän välein, kun ne piti ennen tarkistaa 2–3 kertaa päivässä.