Uni-of-Maryland_800x500.jpg  

Varmista, että akateeminen ympäristö on aina hyvässä kunnossa

Oppilaitos osoittaa sitoutumisensa opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin varmistamalla, että saniteettitiloissa on aina tarjolla käsipyyhkeitä. Näin käsihygienian toteuttaminen on helpompaa ja saniteettitilassa käyminen parempi kokemus. Tork PeakServen avulla käsihygienia on helppo varmistaa, sillä käsipyyhkeitä on saatavilla joka päivä kaikkina vuorokauden aikoina. Bakteerien leviämisen riski pienenee ja sairauspoissaolot vähenevät. Katso, miten Tork PeakServe palvelee melko haastavaa Marylandin yliopiston kampusta, jossa on ylläpidettävänä 96 opiskeluun ja 13 urheiluun varattua rakennusta.


Tork PeakServe on tilojen hallinnan uusi alku

College Parkissa sijaitsevassa Marylandin yliopistossa siivottavaa pinta-alaa on yli 6 miljoonaa neliömetriä: 96 opiskeluun ja 13 urheiluun tarkoitettua rakennusta. Siivoustiimillä onkin päivittäin melkoinen urakka hoidettavanaan. Yliopisto perustettiin vuonna 1856, ja se on vuosien mittaan kasvanut oppilaitokseksi, jossa toimii yli 41 000 opiskelijaa ja lähes 5 000 henkilökunnan jäsentä. Tilojen on oltava huippukunnossa, jotta alati kasvavan kampuksen vaatimukset täyttyisivät. Kotijoukkue Maryland Terrapins käyttää 13 urheilurakennusta isännöidessään kilpailuja, ja rakennukset ovat luonnollisesti myös kampuksen omassa käytössä. Kun rakennuksia ja vaatimuksia on niin runsaasti, Marylandin yliopiston tiimi alkoi etsiä järjestelmää siivouksen tehostamiseen ja halusi samalla löytää ratkaisun, joka toimii kaikkialla – opiskelutiloista aina jalkapallostadioniin. Tork PeakServen® avulla saniteettitilat ovat nyt puhtaampia eivätkä vaadi läheskään niin paljon ylläpitoa kuin ennen.


Vähemmän tarkistuksia, vähemmän ongelmia

Kun Terrapins pelaa kotiottelun, yliopistolla saattaa olla yli 54 000 vierailijaa ja saniteettitiloilta vaaditaan paljon. Urheilutilapäällikkö Thomas Saunders kertoo, että ennen kuin Tork PeakServe otettiin käyttöön, siivoustiimillä oli vaikeuksia varmistaa, että vieraiden kokemus saniteettitiloista olisi positiivinen. ”Ennen peliä meidän piti päättää jokaisen annostelijan osalta, ottaisimmeko paperin kesken loppumisen riskin vai vaihtaisimmeko osittain käytetyt rullat täysiin, mistä taas aiheutui lisää jätettä ja kustannuksia. Kun annostelijat tyhjenivät pelien aikana, kävijät turhautuivat jonottaessaan ja saniteettitilakäynnin sujuvuus kärsi”, Saunders toteaa. 


Tork PeakServe auttoi tiimiä vähentämään jätteen kokonaismäärää vaikuttamatta negatiivisesti kävijöiden kokemukseen. Päinvastoin: kävijöiden kokemus on nyt parempi, kun paperi ei lopu niin usein kesken. Henkilökunta voi täyttää annostelijat ennen tapahtumaa, eikä annostelijoissa vielä jäljellä olevia tuotteita tarvitse heittää pois. ”Kun annostelijat voi täyttää milloin tahansa, minun tai tiimini ei tarvitse huolehtia niin paljon siitä, loppuuko paperi kesken tapahtuman aikana. Olemme todella tyytyväisiä”, toteaa Saunders.


Koko henkilökunnan etu

”Kun saniteettitilaan tehdään suuria muutoksia, yksi suurimmista ongelmista on saada tuotteen kanssa päivittäin työskentelevän henkilöstön tuki”, kertoo Saunders. Siivoojia on yli 165, joten siirtymän hallinta ja koko tiimille sopivan järjestelmän löytäminen oli ensisijaista. Bob Pils, rakennuspalvelujen apulaisjohtaja, kertoo, että Tork PeakServe on helppokäyttöisyytensä ansiosta saanut erittäin paljon tukea siivoushenkilöstöltä. ”Kukaan siivoustiimistä ei ole vastustanut Tork PeakServen käyttöä. Tiimi on todennut, että täyttötuotteita voi nyt kuljettaa mukana enemmän ja helpommin, kiitos Carry Packin. Lisäksi kumartelu on vähentynyt, kun lattialla ei PeakServen ansiosta ole enää niin paljon paperiroskaa”, kertoo Pils. Tiimi on kertonut säästävänsä aikaa ja voivansa keskittyä muihin tehtäviin, kun liikkuvia osia ja epäonnistumisen mahdollisuuksia on vähemmän.


”Tavoitteemme on varmistaa, että jokainen opiskelija, henkilökunnan jäsen ja vierailija kokee kampuksen mahdollisimman miellyttäväksi, ja saniteettitilat ovat osa tätä kokemusta. Tork PeakServen avulla olemme voineet parantaa tätä kokemusta, kun meidän ei tarvitse enää huolehtia paperin kesken loppumisesta, tilojen puhtaudesta ja monista muista pyyheannostelijoihin liittyvistä ongelmista”, kertoo Pils. ”Tämä on siivoushenkilöstöllemme positiivinen askel oikeaan suuntaan.”