Hop-op-riitta-hynninen_800x500.jpg


Kestää paineen aina

Epäsiistit ja liian ruuhkaiset saniteettitilat ovat vierailijoille suurin ongelma kohteissa, joissa on paljon kävijöitä. Tork PeakServe® käsipyyheannostelija on suunniteltu luomaan sujuva käyttäjäkokemus kaikkein ruuhkaisimpiinkin saniteettitiloihin. Kävijät saavat tiloista kokonaisvaltaisen kokemuksen, eikä siivoojienkaan tarvitse enää turhautua. Lue, miten Tork PeakServe saa käsipyyhkeet riittämään – vaikka kävijöitä olisikin tuhat päivässä – toiminnantäyteisessä HopLop-sisäseikkailupuistossa.


Tork PeakServe käsipyyheannostelijat käytössä tohinantäyteisissä HopLop-sisäseikkailupuistoissa


Suomen HopLopeissa vierailee vuosittain huikeat 1,6 miljoonaa asiakasta, ja kussakin 22 toimipisteessä vierailee päivittäin noin 200 asiakasta. Ruuhkahuippuina, kuten viikonloppuisin, vierailijoita saattaa olla päivän aikana jopa tuhat.

 

Kaikki HopLopit uusittiin vuosien 2017 ja 2018 välisenä aikana. Jokaiseen puistoon asennettiin uusimisen aikana Tork PeakServe® käsipyyheannostelijat, jotka on suunniteltu erityisesti tiloihin, joissa on paljon kävijöitä. ”Asiakkaat odottavat hauskan leikkipäivän lisäksi sitä, että HopLopeissa on siistiä ja miellyttävää. Saniteettitilojen täytyy olla puhtaita, ja niissä pitää olla riittävä varustus, kuten hoitoalustoja, saippuaa ja käsipyyhkeitä”, kertoo HopLopin liiketoimintajohtaja Riitta Hynninen.

 

Tork PeakServe® säästää siivoojien aikaa Raision HopLopissa

 

Raisioon avattiin vuonna 2018 Suomen suurin HopLop, jossa on 4 200 neliötä erilaisia jännittäviä ja hauskoja viidakkoteemaisia seikkailuratoja, liukumäkiä ja trampoliineja. Lisäksi seikkailupuistossa on suuri labyrintti. Kävijöitä on ollut alusta asti runsaasti etenkin viikonloppuisin, jolloin asiakkaita riittää aamusta aina sulkemisaikaan. ”Tork PeakServen® ansiosta meidän ei tarvitse olla huolissaan käsipyyhkeiden riittävyydestä. Kun annostelijat täyttää aamulla, paperia riittää koko päiväksi kiireisimpinäkin päivinä”, kertoo Raision HopLopin puistonjohtaja Kaisa Niemi.

 

”Käytössämme olevista Tork PeakServe® annostelijoista paperi ei lopu kesken, ja lisäksi annostelijat näyttävät tyylikkäiltä. Myös siivoojien mielestä annostelijoita on helppo täyttää.” Tork PeakServe® -käsipyyheannostelija on suunniteltu vilkkaisiin saniteettitiloihin, joissa asiakkaiden tulee pystyä käymään sujuvasti. Annostelijaan mahtuu kerralla yli 2 000 pyyhettä, ja annostelijan uudelleentäyttäminen tiiviiksi puristetuilla täyttöpakkauksilla on nopeaa. Koska annostelijasta tulee yksi paperi kerrallaan, paperipyyhkeitä kuluu vähemmän, eikä lattioille kerry roskaa. Tork PeakServen® ansiosta henkilöstö voi keskittyä siivoukseen käsipyyheannostelijoiden täyttämisen sijaan. Niemi on huomannut, että Tork PeakServe® lyhentää saniteettitilojen siivoukseen kuluvaa aikaa: ”Jos käytössä ei olisi Tork PeakServe®, tavallisia käsipyyheannostelijoita pitäisi täyttää vähän väliä vilkkaina päivinä, jolloin henkilökunnalla on muutenkin kiire. Saniteettitilojen palvelutaso on hyvä, koska käsipyyhkeet eivät lopu kesken.”

"Kun käytössä on Tork PeakServe, ei käsipyyhkeiden kesken loppumisesta tarvitse huolehtia. Kun annostelijat täytetään aamulla, pyyhkeitä riittää koko päiväksi – jopa ruuhkaisimpina päivinä."
Kaisa Niemi, HopLop Raision puistonjohtaja