Gekås-Ullared_800x500.jpg


Enemmän myyntiä parempien saniteettitilakokemusten myötä

Parempi saniteettitilakokemus parantaa myyntiä. Tork PeakServe auttaa sinua luomaan parhaan mahdollisen kokemuksen ostoksia tekeville henkilöille, jotka ovat paremman kokemuksen myötä tyytyväisempiä ja käyttävät siten myös enemmän rahaa. Myös siivoojien stressi ja turhautuminen vähenevät. Katso, miten Tork PeakServe® auttaa Gekås Ullaredin tiimiä ylläpitämään saniteettitiloja huippustandardin mukaisessa kunnossa 5 000:lle ostosten tekijälle – joka päivä.


Näin paperipyyhkeet saadaan riittämään viidelle miljoonalle kävijälle

Jokaisella maalla on tärkein turistikohteensa. Ranskalla on Louvre. Italialla on Pietarinkirkko. Ruotsilla on Hallandin metsässä sijaitseva tavaratalo. Ullaredin Gekås, jossa käy lähes viisi miljoonaa ihmistä vuosittain, oli ilmeinen valinta uuden ja innovatiivisen Tork PeakServe® käsipyyhejärjestelmän pilottitutkimukseen.

 

Gekås sai alkunsa erään huvilan alakerrassa vuonna 1967, ja nykyään se on viiden jalkapallokentän kokoinen tavaratalo. Vuonna 2016 jopa 4,8 miljoonaa kävijää etsi siellä hyviä tarjouksia. Keskivertoasiakas kuluttaa tiloissa 4 tuntia ja 43 minuuttia, ja tässä ajassa useimmat heistä käyvät useita kertoja jossain tavaratalon 115 saniteettitilasta. 

 

”Tällä hetkellä Gekåsissa on 35–40 siivoojaa, ja silti työ saattaa käydä todella stressaavaksi”, kertoo Ulrika Kerttu, Gekåsin siivouksesta huolehtivan Sodexon tilapäällikkö. ”Jokainen tavaratalon saniteettitila siivotaan vähintään kolme kertaa päivässä, ja monet huomattavasti useammin. Silti on lähes mahdotonta pitää käsipyyhkeitä riittävästi saatavilla koko ajan, koska asiakkaita on niin paljon, että siivoojien on jonotettava päästäkseen siivoamaan saniteettitiloja. Paperipyyhkeet eivät saa loppua kesken, ja tämä stressaa koko henkilökuntaamme.”


Tork PeakServe testissä

Joulukuussa 2016 seitsemän Tork Xpress® annostelijaa Multifold-käsipyyhkeille korvattiin uudella Tork PeakServe® Continuous® -käsipyyhejärjestelmällä.


”Sijoitimme ne ravintola-alueen saniteettitiloihin”, kertoo Ulrika Kerttu. ”Niissä on aina uskomaton ruuhka, ja siellä pystyimme testaamaan suurinta kulutusta.” 


Lähes puolen vuoden testaamisen jälkeen uusi järjestelmä saa hyvän arvion. ”Ne ovat aivan uskomattomia! Juuri tätä me kaipasimme.” 


Tork PeakServe on täysin uudenlainen paperikäsipyyhejärjestelmä. Se tarjoaa aivan uuden tyyppisen paperikäsipyyhkeen, erittäin suuren kapasiteetin sekä ainutlaatuisen nopean ja keskeytymättömän annostelun. Uudet pyyhkeet on puristettu tiiviiksi, joten uuteen annostelijaan mahtuu jopa 250 prosenttia enemmän pyyhkeitä kuin nykyisiin käsipyyhejärjestelmiin.


”Tällä on todella suuri merkitys. Meidän ei todellakaan tarvitse lisätä pyyhkeitä yhtä usein. Se, että pyyhkeet on puristettu tiiviiksi, ei tarkoita ainoastaan, että annostelijaan mahtuu yli 100 pyyhettä, vaan ne vievät myös huomattavasti vähemmän tilaa varastossa ja siivouskärryissä”, Ulrika Kerttu toteaa.


Nopea täyttö

Tork PeakServe vähentää täyttöajan puoleen, ja sen voi täyttää milloin tahansa. Niput asetetaan annostelijaan alakautta, kun taas pyyhkeet syötetään yläkautta. Toiminta on sujuvaa, eikä pyyhkeen vetämiseen tarvitse käyttää voimaa.

 

Tärkeää asiakastyytyväisyyden kannalta 

Hiljattain tehdyssä tutkimuksessa* osoitettiin, että epäsiistit ja liian ruuhkaiset saniteettitilat häiritsevät ruuhkaisten kohteiden asiakkaita eniten. Yhteensä 71 prosentilla oli ollut negatiivinen kokemus saniteettitiloista heidän käydessään kohteessa, jossa oli runsaasti ihmisiä. Tämä saattaa vaikuttaa yritysten toimintaan, sillä kaksi viidestä huonon kokemuksen saaneesta kertoo siitä ystävilleen. Håkan Pettersson, Gekåsiin hygieniamateriaalia toimittavan Ahnviksin myyntiedustaja, odottaa innolla Tork PeakServen lanseerausta. ”Tork PeakServe tarjoaa jotain sellaista, jota ei ole aiemmin ollut olemassa, ja näemme siinä suuria mahdollisuuksia. Nyt kun olemme nähneet hyödyt käytännössä, on selvää, että järjestelmä soveltuu ruuhkaisten tilojen tarpeisiin. Odotamme innolla, että saamme järjestelmän valikoimaamme.”
 
*Perustuu USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Puolassa ja Ruotsissa suoritettuun IPSOS-tutkimukseen, johon osallistui 3 000 edellisten 9 kuukauden aikana ruuhkaisissa tiloissa käynyttä henkilöä.
”Tämä järjestelmä ei tullut saataville hetkeäkään liian aikaisin. Haluamme Tork PeakServe -järjestelmän tavaratalon jokaiseen kolkkaan. Se helpottaa työtämme. Kaikki eivät välttämättä arvosta käsipyyhkeitä, mutta meille ne ovat tärkeitä.”
Ulrika Kerttu, Paikallispäällikkö, Sodexo