ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkkitehdit

Seuraava suunnittelukohteesi: saniteettitila, ravintola ja tuotantoalue - Tork tarjoaa neljä palkittua annostelijamallistoa, täydennettynä BIM objekteilla. Annostelijat ovat erittäin hygieenisiä ja niissä yhdistyvät moderni muotoilu sekä käytettävyys. Valitsemalla Tork, tarjoat asiakkaille varman valinnan, sillä Essity on saanut tunnustusta mm. kestävästä kehityksestä ja eettisistä arvoista.

BIM Objekti


Tork Image Design


Palkittu mallisto ruostumattomasta teräksestä tiloihin, jotka vaativat korkeaa designia; tyylikkäät toimistorakennukset, ravintolat, hotellit, golfklubit, yksityisklinikat, spat ja fitness keskukset. Mallistoon kuuluu manuaaliset ja sensorilla toimivat annostelijat, jotka sulautuvat saumattomasti muuhun sisustukseen.

Tork Elevation


Palkittu annostelijamallisto mustana tai valkoisena jokapäiväisiin tilanteisiin saniteettitiloissa ja pesupisteillä. Laaja valikoima sisältää manuaalisia ja sensorilla toimivia annostelijoita sekä mm. saippua-annostelijoita, jotka ovat saaneet tunnustusta helppokäyttöisyydestään erityisesti vanhuksia ja lapsia ajatellen.

Tork Performance


Palkittu ja kestävä annostelijamallisto, joissa väreinä puna/musta tai turkoosi/valkoinen. Sarjasta löytyy annostelijoita ruokapalveluun, autokorjaamoon tai teolliseen ympäristöön. Mallisto tunnetaan erityisesti ergonomisuudesta sekä sekä paperin käytön vähentämisestä.

Tork Xpressnap®


Palkittu Image line mallisto sisältää tyylikkäitä vaihtoehtoja harjatusta teräksestä tai pähkinäpuusta sulautuen upeasti sisustukseen; tyylikkäät toimistotilat tai design ravintolat. Signature mallisto punaisena, mustana tai harmaana sopii erinomaisesti jokaiseen ravintolaan. Annostelijoiden avulla mainostat helposti yritystäsi.

Essity ja kestävä kehitys


Jos haluat tietää lisää Essityn kestävästä kehityksestä, klikkaa linkkiä.