Equipped to Improve

Equipped to Improve

Opas tuottavuuden parantamiseen.

Näin teollisuuslaitosten tuottavuutta voidaan parantaa ennaltaehkäisevällä kunnossapidolla

Teollisuustuotannossa käyttökatkoja halutaan välttää viimeiseen asti. Jatkuvilla pienillä parannuksilla laatua, kustannuksia ja jakelua saadaan parannettua merkittävästi.


Laitteiden käyttäjät työskentelevät yleensä lähimpänä niitä alueita, joilta ongelmat tai esteet saavat alkunsa. Heillä on merkittävä rooli ennaltaehkäisyssä ja yrityksen tuottavuuden parantamisessa. Kun otetaan käyttöön itsenäinen ja ennaltaehkäisevä kunnossapito, viat voidaan havaita ajoissa ja onnettomuudet ja käyttökatkot estää. 

Opas tuottavuuden parantamiseen

Jonas Svanäng, jatkuvan parantamisen ja Kaizen-menetelmän konsultti, antaa Varusteet kehittymiseen™ – Opas tuottavuuden parantamiseen -oppaassa suosituksia ja tietoa, joiden avulla teollisuuslaitoksen ja laitteiden tuottavuutta voidaan parantaa.

Näin itsenäinen puhtaanapito onnistuu

Ennaltaehkäisevän kunnossapidon ja itsenäisen puhtaanapidon käyttöön ottaminen edellyttää, että jokainen työpiste varustetaan puhdistusvälineillä. Kun tarvikkeita on lähellä, laitteiden käyttäjät voivat puhdistaa laitteita itsenäisesti ja tehtävä tulee todennäköisemmin suoritettua säännöllisesti. Lisäksi tämä on työntekijöiden kannalta tehokkaampaa kuin se, että he joutuisivat etsimään tarvikkeita jostain kauempaa. Tork voi auttaa älykkäin, innovatiivisin ratkaisuin ja varmistaa, että yritykselläsi on varusteet kehittymiseen. 

Tuotesuositukset

Viitteet

Laitteiden käyttäjiä koskeva Tork-tutkimus, toteuttanut Psyma (heinäkuu 2019)
**Varusteet kehittymiseen™ (2020)