Saniteettitilat

Reklamaatioiden vähentämiseksi aloita sieltä, missä vaikutus on suurin: saniteettitiloista. Siivoojista 71 prosenttia on sitä mieltä, että jos annostelijat olisivat nopeammin ja helpommin täytettäviä, heillä olisi enemmän aikaa muihin siivoustehtäviin.* Varmista siivouksen ja saniteettitilojen hyvä ja tehokas ylläpito ja hoito hygieniaratkaisuilla, jotka vapauttavat aikaa muihin tehtäviin. Laadukkaampi siivous, parempi työpaikkatyytyväisyys.

Keskustele hygienia-asiantuntijan kanssa

Varaa käynti tänään, niin kuulet, miten laadukas siivous parantaa työpaikkatyytyväisyyttä.

Vastuuvapauslausekkeet

* Kesäkuu 2022 – Toimistosegmentin kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen käyttäytymistutkimus, jossa yli 600 vastaajaa, suoritettu Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa

** 800 työntekijän toimiston keskimääräiset CO2e-säästöt kuukaudessa. Arvio perustuu keskimääräiset EU-olosuhteet huomioivaan ja vahvistettuun kolmannen osapuolen elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit tuoreiden kuitujen ja energian vaihtoehtoisesta käytöstä. Mahdolliset säästöt CO2e-kilogrammoina lasketaan perustuen elinkaariarvioinnin tulokseen ja meille raportoituun kerättyyn painoon. Arviota ei tule käyttää hiilijalanjälkilaskelmiin tai raportointitarkoituksiin.