Saniteettitila

Saniteettitila

Tork-toimistohygieniapaketti auttaa parantamaan työhyvinvointia toimitilojen kaikissa osissa, mukaan lukien saniteettitilat. Varaa hygieniakonsultaatio, jonka avulla löydät itsellesi parhaan ratkaisun.

Tuotteet ja palvelut saniteettitilaan

Jo aiemminkin oli tärkeää varmistaa hygieniatuotteiden laatu ja saatavuus saniteettitiloissa, mutta nyt se on ehdottoman välttämätöntä. Tuotteet eivät yksinkertaisesti saa loppua kesken.


Tork-toimistohygieniapaketti tehostaa siivousta tarjoamalla houkuttelevia sekä helposti täytettäviä ja ylläpidettäviä suuren kapasiteetin hygieniaratkaisuja, jotka vaativat vain vähän tarkistuksia ja ovat nopeasti ja helposti ylläpidettäviä. Säästyvä aika voidaan käyttää siivouksen laadun parantamiseen muilla alueilla. Pakettiin sisältyy myös Tork PaperCircle, maailman ensimmäinen paperikäsipyyhkeiden kierrätyspalvelu. Sen avulla yrityksesi siirtyy kiertotalouteen, kun käytetyt paperikäsipyyhkeet palautetaan kiertoon uusina paperituotteina. 

 

Varaa hygieniakonsultaatio

Tunnista hygienian tehostamismahdollisuudet – saat selkeitä suosituksia juuri omiin tiloihisi.

Viitteet

1. Perustuu Euroopassa suoritettuun elinkaariarviointiin, jossa on otettu huomioon vältetyt prosessit, suorittanut Essity ja vahvistanut IVL, Ruotsin ympäristötutkimusinstituutti Ltd, 2017