Kuusi opiskelijaa keskustelemassa luokkahuoneessa

Opiskelijakokemus ja kestävyys kampuksella

Opiskelijoiden kampusympäristölle asettamat odotukset vaativat paljon tilojen hallinnalta. Lue jäljempänä olevista artikkeleista lisää kestävyydestä ja opiskelijakokemuksesta.

 

Hygieniaan kohdistuvat vaatimukset ja odotukset lisääntyvät jatkuvasti yliopistojen kaltaisissa ruuhkaisissa rakennuksissa. Opiskelijat haluavat ja odottavat alueen olevan puhdas, terveellinen ja hyvin toimiva, jotta siellä voi opiskella, työskennellä ja seurustella toisten kanssa. Heidän kokemukseensa kampuksen houkuttelevuudesta vaikuttavat puhtaus ja korkeakoulun tai yliopiston ympäristön yleisstandardi, ja etenkin saniteettitilojen olemus. Useimmat opiskelijat toteavat huonon saniteettitilakokemuksen vaikuttavan heidän kokonaismielipiteeseensä oppilaitoksesta negatiivisesti.*


Kestävä kehitys aiheena on myös muuttumassa tärkeämmäksi yliopistoissa. Itse asiassa eräässä tutkimuksessa on osoitettu, että 94 % mahdollisista tulevista kansainvälisistä opiskelijoista uskoo, että yliopistot voisivat tehdä enemmän ollakseen ympäristön kannalta kestäviä.* Tämä tarkoittaa, että kestävyysaloitteet kampusympäristössä ovat nykyään tärkeämpiä kuin koskaan ennen. 


Opiskelijoiden sekä hygienialle että kestävyydelle asettamat odotukset vaativat paljon tilojen hallinnalta. Kampukset ovat laajoja alueita, joissa liikkuu paljon ihmisiä ajoittain eri paikoissa, mikä saattaa olla hankalaa ylläpidon ja palvelun kannalta. Näiden lisääntyvien hygienia-, puhtaus- ja ympäristövastuullisuusvaatimusten täyttämiseksi toimintaa on tehostettava jatkuvasti. Enemmän tekeminen vähemmällä tai samalla on tärkeämpää – mikä tarkoittaa, että aikaa ja vaivaa säästävien ratkaisujen löytäminen henkilöstölle on äärimmäisen tärkeää. 


Kolme vinkkiä opiskelijoiden saniteettitilojen puhtauden ja kestävyyden tehostamiseen.

Tutkimusten mukaan

tork_korkeakoulujen_opiskelijat_800x500.jpg  


Kolme vinkkiä opiskelijoiden saniteettitilojen puhtauden ja kestävyyden tehostamiseen

Saniteettitilojen huono hygienia vaikuttaa opiskelijoiden kampuksesta saamaan yleiseen vaikutelmaan. Haluatko täyttää opiskelijoiden odotukset? Varmista, ettei lattioilla ole jätettä tai paperia, että pinnat ovat puhtaat ja että saippuaa ja paperikäsipyyhkeitä on aina saatavilla. Nämä ovat joitakin todella tärkeitä tekijöitä, jotka edistävät opiskelijoiden positiivista kokemusta ja auttavat pitämään monimutkaiset tilat raikkaina ja puhtaina:
Tork PeakServe käsipyyhesovitin upotettuun kalusteeseen
Vinkki nro 1

Hygienia ja suuri kapasiteetti

Paperikäsipyyhkeiden loppuminen kesken vaikuttaa saniteettitilakokemukseen negatiivisesti. Vaivan aiheuttamisen lisäksi se vaikuttaa käsihygieniaan, mikä puolestaan lisää kontaminaatioriskiä. Varmista, että annostelijoihin mahtuu riittävästi paperikäsipyyhkeitä, jotta niitä riittää sekä tenttien, taukojen että sosiaalisten tapahtumien ajaksi.
Tork PeakServe paperipyyhe
Vinkki nro 2

Minimoi jätemäärä

Paperipyyhkeiden käytön vähentäminen on monista syistä eduksi. Säästönäkökohtien lisäksi sillä on merkittävä vaikutus ympäristöön. Kun pyyhkeitä kuluu vähemmän, roska-astiaa ei tarvitse tyhjentää yhtä usein kuin aiemmin. Yksi kerrallaan annostuvien paperikäsipyyhkeiden kaltaisilla jätettä vähentävillä ratkaisuilla voit parantaa opiskelijoiden siisteys- ja kestävyyskokemusta.
Tork SmartOne
Vinkki nro 3

Nopeammin sisään ja ulos – ja aikaa säästyy muuhunkin

Paranna opiskelijoiden kokemusta lyhentämällä aikaa, joka heiltä kuluu saniteettitilassa. Auta heitä välttämään sekä eriöön että käsien kuivaamiseen jonottamista. Sujuvoita käyntiä aikaa lyhentävillä ja jätemäärää vähentävillä annostelijoilla, joista paperi ei lopu kesken niin usein ja jotka eivät täytä roska-astioita niin nopeasti. Mikä muu tässä on upeaa? Siivoojien ei tarvitse käydä saniteettitiloissa niin usein ja pitää tiloja poissa käytöstä.

Tork PeakServe Continuous käsipyyhejärjestelmä

Tork PeakServen® käsipyyhekapasiteetti on markkinoiden suurin, ja annostelijat voi täyttää milloin tahansa. Näin vältetään paperin loppuminen kesken ja vapautetaan aikaa siivoamiselle. Nopeamman annostelun ansiosta saniteettitilassa käyminen on sujuvampaa, ja tiiviiksi puristetut täyttöpakkaukset säästävät tilaa. Nyt valikoimassa ovat myös Tork PeakServe Mini ahtaampiin tiloihin ja Tork PeakServe käsipyyhesovitin upotettuun kalusteeseen – ja koko laitoksessa voidaan käyttää samaa järjestelmää ja täyttöpakkausta.
 
Haluatko valmistautua noihin kriittisiin hetkiin Tork PeakServen avulla? Ilmoittaudu ilmaiseen esittelyyn

Tuotesuositukset