Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti:

Korkea hygieniataso

On äärimmäisen tärkeää vähentää bakteerien leviämisvaaraa työpaikallasi. Hellävaraiset saippuamme, ihovoiteemme, desinfiointiaineemme ja pehmeät pyyhkeemme voivat auttaa usein käsiään peseviä suojaamaan käsiään ja samalla suojaamaan muita bakteereilta. Täydelliseen käsihygieniavalikoimaamme kuuluu myös houkuttelevia, koskettamatta toimivia automaattiannostelijoita. Ne auttavat edelleen vähentämään bakteerien leviämistä ja motivoivat sääntöjen noudattamiseen.

Tuotesuositukset

Vaikuttavaa tyyliä

Kun asiakkaat haluavat puhua saniteettitilassa käynnistään jälkikäteen, sisustus on varmasti erikoislaatuinen. Haluatko luoda yrityksestäsi upean vaikutelman, joka jää pysyvästi asiakkaan mieleen? Wow Factor Style -tuotteillamme luot vaikuttavaa tyyliä ja täydennät ylellisen saniteettitilan viimeistelyä ja materiaaleja. Upea sisustus ei jää huomaamatta. Poikkeuksellisen hyvä asiakkaista huolehtiminen alkaa tästä.

Tuotesuositukset

Päivittäiseen käyttöön

Jos tarvitset kustannustehokkaita, vähän ylläpitoa vaativia saniteettitiloja, joissa kävijät tulevat ja menevät tiuhaan, oikeat komponentit – myös kestävät hygieniajärjestelmät – ovat välttämättömiä. Yksi kerrallaan annostuvat pyyhkeemme ja pyyheannostelijat voivat olla avuksi kulutuksen hillinnässä. Lisäksi suuren kapasiteetin saippuamme ja paperitäyttöpakkauksemme auttavat tarjoamaan yhdenmukaista palvelua ilman resurssien varaamista puhdistukseen ja ylläpitoon.

Tuotesuositukset

Lisämukavuutta

Jos haluat kutsua saniteettitilan käyttäjät rentoutumaan mukavampaan ympäristöön ja huolehtia heistä muutenkin kuin perustarpeiden osalta, Tork Washroom Plus tarjoaa tarvitsemasi lisämukavuuden. Pehmeitä, mukavia pyyhkeitä ja kosteuttavia voiteita – asiakkaat arvostavat sitä, että huolehdit heidän moninaisista tarpeistaan vielä paremmin.

Tuotesuositukset