Minimoi hiilivaikutus

Minimoi hiilivaikutus

Toukokuusta 2023 lähtien 27 erilaisella Tork-annostelijalla on Euroopan alueella (pois lukien Ranska) sertifiointi hiilineutraaliudesta.

Näiden annostelijoiden hiilipäästöt ovat pienemmät ja kompensoitu koko elinkaaren ajalta** aina raaka-aineista lähtien käytöstä poistumiseen saakka.

Nainen pesee käsiään, ja toinen nainen käyttää paperipyyheannostelijaa.

Lue lisää hiilineutraaleista Tork-annostelijoista

Katso video.

Maksimoi hygienia, minimoi hiilivaikutus

solar-panels-800x500.jpg


Pienemmät ja kompensoidut hiilipäästöt 

Kaikki hiilineutraalit Tork-annostelijat valmistetaan käyttäen sertifioitua, uusiutuvaa sähköä. Hiilineutraaliuden saavuttamiseksi loput hiilipäästöt on kompensoitu sijoittamalla ilmastoprojekteihin tunnustetun organisaation, ClimatePartnerin, kautta.

Todellista vaikutusta hiilikompensaatiolla 

Kompensoinnissa Tork tekee yhteistyötä International Carbon & Offset Alliancen jäsenen ClimatePartnerin kanssa. Se hyväksyy vain projektit, joiden standardit ovat luotettavia, kuten Verified Carbon Standard (VCS), Gold Standard ja Clean Development Mechanism (CDM). www.climatepartner.com


solar-panels-800x500.jpg

Lataukset

solar-panels-800x500.jpg

Ilmastoprojekteja ihmisten ja planeettamme hyväksi

Hiilipäästöt kompensoidaan sertifioiduilla ja säännöllisesti seuratuilla projekteilla. Tuemme esimerkiksi puhtaan juomaveden saatavuutta Kambodžassa ja suojelemme metsiä Indonesiassa. Lisäksi sijoitamme Intiassa energiaa säästäviin liesiin ja muovin keräämiseen*** rannoilta.

Vastuullista hygienianhallintaa

Tork-tuotteet ja -palvelut auttavat tukemaan ihmisten ja planeettamme hyvinvointia vähentämällä haitallisia vaikutuksia. Haluamme edistää meille tärkeitä asioita, eli sinun liiketoimintaasi ja asiakkaidesi parasta. Käytämme sertifioitua kuitua ja uusiutuvia pakkauksia, ja meillä on kierrätysohjelmia, kuten Tork PaperCircle®. Haluamme tuoda hygieniaratkaisut helposti jokaisen saataville.


Painopisteemme vastuullisuudessa: hyvinvointi, materiaalit ja pakkaukset, käyttö ja jäte sekä hiili

solar-panels-800x500.jpg

Viitteet

*Vähennetty sertifioidulla uusiutuvalla sähköllä ja kompensoitu ilmastoprojekteilla
** Pois lukien täyttöpakkaukset
*** Ei kompensoi hiilipäästöjä