Tork-mikrokuituliina

Mikrokuitu on osoittautunut äärimmäisen hyväksi materiaaliksi puhdistusliinoihin

Kun hygienia on kriittinen seikka, on elintärkeää käyttää asianmukaisia puhdistus- ja desinfiointituotteita. Terveydenhuoltoon liittyvien infektioiden estämiseksi ja ristikontaminaation välttämiseksi on välttämätöntä poistaa mikrobit, pöly ja lika. Mikrokuituliinojen käytön suurin etu on liinojen kyky sitoa hiukkaset ja pitää ne sisällään. Hienojen kuitujensa ansiosta mikrokuitumateriaali poimii likaa ja mikrobeja – eikä vain työnnä niitä ympäriinsä. 

Pyydä ilmainen kokeilu

Miksi kannattaa vaihtaa mikrokuituun

Tork-mikrokuituliinat

Kertakäyttöiset vai uudelleen käytettävät mikrokuituliinat?

Kertakäyttöiset mikrokuituliinamme minimoivat kontaminaatioriskin kriittisillä alueilla, kuten toimenpidehuoneissa, leikkaussaleissa ja eristysalueilla, koska niitä käytetään vain kerran. Uudelleen käytettäviä mikrokuituliinojamme saa eri väreissä, jolloin voidaan varmistaa, että tiimi käyttää oikeaa liinaa oikealla alueella ja oikeaan tehtävään. Näin minimoidaan ristikontaminaatioriski. Uudelleen käytettävän liinan voi pestä 300 kertaa. Kummallakin liinalla saa poistettua bakteerit erittäin tehokkaasti. Lue lisää ja katso, mikä ratkaisu sopii parhaiten sinun tarpeisiisi tai kokeile ilmaiseksi ilman sitoumuksia.

Tork Mikrokuituliina, uudelleen käytettävä ja kertakäyttöinen

Koe mikrokuidun edut

Kokeile laadukkaita mikrokuituliinojamme. Kokeile ilmaiseksi ilman sitoumuksia.

Vastuuvapauslausekkeet

Käytettäväksi veden kanssa. Jos paikalliset viranomaiset tai ohjeet vaativat käyttöä desinfiointiaineiden kanssa, katso käyttöä ja tehoa koskevat tiedot desinfiointiaineen etiketistä.
Katso ohjeet, jotka koskevat desinfiointiaineen mikrokuituliinalla levittämistä, desinfiointiaineen valmistajan ohjeista.
Menetelmät ovat alan standardimenetelmien muokattuja versioita (^EN16615 ja ASTM E-2362-16 ja E-2967-15)
Testattu seuraavilla: S. aureus, P. aeruginosa, E. hirae, C. albicans, C. difficile
Ympäristöpinnoille – ei lääketieteellisille laitteille (ei steriloi)
@ Vastuuvapauslauseke: ATP-menetelmää noudattaen 
^ Vastuuvapauslauseke: Pestäessä CDC:n/NHS:n kuumaa vettä koskevien ohjeiden mukaisesti ja noudattaen etiketin ohjeita
# Vastuuvapauslauseke: Pestäessä CDC:n/NHS:n matalan lämpötilan valkaisuaineita koskevien ohjeiden mukaisesti
% Vastuuvapauslauseke: Noudattaen leikkausliinoja ja -suojavaatteita koskevaa terveydenhuollon menetelmää ja vaatimusta SS-EN-13795-1