Varmista oikeanlainen hygienia Tork-harjoitusten ja -koulutusten avulla

Varmista oikeanlainen hygienia Tork-harjoitusten ja -koulutusten avulla

Interaktiivinen koulutus: opi siivoamaan potilashuone oikein.

Torkin interaktiivinen Puhdas sairaala -koulutus

Torkin interaktiivinen Puhdas sairaala -koulutus on interaktiivinen verkkokoulutuksemme, joka on suunniteltu tekemään potilashuoneiden siivoamisesta palkitsevaa ja tehokasta. Harjoitus auttaa varmistamaan, että siivoojat suorittavat tehtävänsä suositusten mukaisesti ja testaavat taitojaan. 


Tietoa Torkin interaktiivisesta Puhdas sairaala -koulutuksesta:

Opeta potilashuoneen siivouksen oikeat vaiheet. Voit räätälöidä myös sairaalasi tai maasi ohjeiden mukaisen oman version. Pääset räätälöimään oman version valitsemalla oikean yläkulman valikosta kohdan Advanced Settings (lisäasetukset). Valitse versiolle nimi. Käytä vedä ja pudota -toimintoa koulutuksen vaiheiden ja tehtävien muokkaamiseen. Tallenna koulutus, ja jaa se henkilöstöllesi. 


  • Sisältää kotiutussiivouksen ja käytössä olevan huoneen päivittäissiivouksen
  • Harjoita ja testaa kosketuspintoja koskevia tietojasi
  • Tarjoaa vinkkejä ja niksejä sekä siivousstrategioita
  • Saatavilla useilla eri kielillä
 
 
 

 

Saatavilla useilla eri kielillä vakioversiona ja räätälöitynä versiona suosituksineen. Pöytätietokone tai kannettava tietokone mahdollistaa optimaalisen käyttäjäkokemuksen.


Haluatko saada lisätietoa siitä, miten voit kouluttaa henkilöstösi taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan ja kuinka henkilöstösi voi oppia onnistuneen pintojen puhdistuksen kannalta tärkeimmät tekijät? Haluatko saada neuvoja siihen, miten voit kouluttaa henkilöstösi Torkin interaktiivisen Puhdas sairaala –koulutuksen avulla? Lataa Kouluta kouluttajaa -esitys. 

Testaa tietosi ja lataa oma diplomisi