Käsihygieniaa koskeva koulutus

Käsihygieniaa koskeva koulutus

Oikeanlaista käsihygieniaa pidetään tärkeimpänä yksittäisenä infektioiden ehkäisy- ja hallintamenetelmänä terveydenhuollon tiloissa. Koulutusratkaisumme perustuu viiteen WHO:n käsihygieniaa koskevaan muistisääntöön ja mahdollistaa sen, että sinä ja henkilöstösi voitte harjoitella näitä kaikkia kriittisiä hetkiä ja tehostaa toimintaa niiden aikana – virtuaalitodellisuudessa.
Healthcare segment

Paranna käsihygieniaasi virtuaalitodellisuudessa

Tork VR Clean Hands -harjoittelu ja koulutus on hauska ja interaktiivinen peli, joka on suunniteltu erityisesti muuttamaan käsihygieniakoulutus osallistavammaksi ja inspiroivammaksi kuin koskaan ennen. Valitse rooliksesi sairaanhoitaja tai lääkäri, laita VR-lasit silmille ja valmistaudu aloittamaan uusi vuoro virtuaaliosastolla. Pääset harjoittelemaan viittä WHO:n käsihygieniaa koskevaa muistisääntöä sarjassa tosielämän tilanteita – käyttäen omia käsiäsi. Etkö noudattanut WHO:n ohjeita ensimmäisellä kerralla? Yritä uudelleen, ja pian käsihygieniastandardisi ovat erinomaiset – sekä virtuaalitodellisuudessa että oikeassa elämässä.

VR-glasses_800x200.jpg  


Lataa sovellus

Aloittamiseen tarvitset vain VR-lasien kanssa yhteensopivan älypuhelimen, VR-lasit, joissa on kaukosäädin tai vastaava pelin ohjaamiseen, ja Tork VR -koulutussovelluksen. Sovellus on saatavilla AppStoresta ja Google Playstä. 
iPhone-puhelimille/iOS:lle suosittelemme Merge VR -laseja (näille laseille ei tarvita kauko-ohjainta, vaan peliä ohjataan napsauttamalla laseja); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Android-puhelimille on tarjolla useita erilaisia VR-laseja riippuen siitä, minkälaista puhelinta käytät. Kaikki aina pahvisista versioista kalliimpiin laseihin toimivat hyvin. Tärkeää: muista, että tarvitset Bluetooth-kaukosäätimen pelin ohjaamiseen. 
 

Lataa näin
 
 • Varmista, että käytössäsi olevat VR-lasit toimivat älypuhelimesi kanssa
 • Lataa sovellus puhelimeen AppStoresta tai GooglePlaysta
 • Yhdistä kaukosäädin puhelimeen Bluetoothilla
 • Käynnistä sovellus ja aseta puhelin VR-laseihin
 • Säädä ja kalibroi
 • Astu virtuaalimaailmaamme ja valitse, haluatko olla sairaanhoitaja vai lääkäri
Healthcare segment

Virtuaalitodellisuus opettaa perusteellisemmin

Sen lisäksi, että virtuaalitodellisuus tekee oppimisesta hauskaa ja osallistavaa, se on myös erittäin tehokas tapa ohjata käyttäytymisen muutosta. Tutkimusten mukaan ihminen muistaa vain 10 % lukemastaan, 20 % kuulemastaan ja 30 % näkemästään. Kun toimintaa puolestaan suoritetaan tai simuloidaan, siitä muistetaan jopa 90 %.
Healthcare segment

Koulutusta, joka perustuu uusimpiin tutkimustuloksiin

Tork VR -koulutus perustuu WHO:n terveydenhuollon alan käsihygieniaa koskeviin ohjeisiin. Kehitimme pelin tiiviissä yhteistyössä yliopistollisten sairaaloiden, käyttäytymistieteilijöiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Näin saimme siitä tehokkaan työkalun, joka ohjaa käyttäytymisen muuttamiseen ja parantaa käsihygienian noudattamista.

vr-training-icon-800x500.jpg

Tiesitkö?

 • Joka neljäs terveydenhuollon työntekijä on epävarma siitä, onko hänen käsihygieniansa riittävästi ohjeiden mukaista.
 • Kahdeksan kymmenestä haluaisi saada parempaa käsihygieniakoulutusta.
 • Nykyistä koulutusta pidetään liian teoreettisena, tylsänä ja passiivisena.
 • Joka toinen toivoo käsihygieniakoulutuksen perustuvan faktoihin ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin.
 • Lähes yksi viidestä toteaa, että on erittäin tärkeää, että koulutus on interaktiivista, hauskaa ja osallistavaa.


  

Ota yhteyttä