Käsihygieniakoulutus

Käsihygieniakoulutus

Koulutuksemme perustuu WHO:n neljään käsihygieniaa koskevaan muistisääntöön hoitokodeille. Koulutuksen avulla sinä ja henkilöstösi voitte harjoitella ja tehostaa näiden kriittisten sääntöjen noudattamista – virtuaalitodellisuudessa.
Hoitajia testaamassa VR-laseja

Paranna käsihygieniaasi virtuaalitodellisuudessa

Laita VR-lasit silmille ja valmistaudu aloittamaan uusi vuoro virtuaalisessa hoitokodissa. Sarjassa tosielämän tilanteita pääset harjoittelemaan WHO:n neljää käsihygieniaa koskevaa muistisääntöä hoitokodeille.

VR-glasses_800x200.jpg  


Lataa sovellus 

Aloittamiseen tarvitset vain VR-lasien kanssa yhteensopivan älypuhelimen, VR-lasit, joissa on kaukosäädin tai vastaava pelin ohjaamiseen, ja Tork VR -koulutussovelluksen hoitokodeille. Sovellus on saatavilla AppStoresta, Google Playstä ja Oculus Storesta.
Iphonelle/IOS:lle suosittelemme Merge VR -laseja (näihin laseihin ei tarvita kaukosäädintä, vaan peliä ohjataan laseja napsauttamalla); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Android-puhelimet: valittavana on monia erilaisia VR-laseja puhelinmallin perusteella. Kaikkea pahvista lähtien
 
Latausohjeet:
 
  • Varmista, että käytössäsi olevat VR-lasit toimivat älypuhelimesi kanssa
  • Lataa sovellus puhelimeen AppStoresta tai GooglePlaysta
  • Yhdistä kaukosäädin puhelimeen Bluetoothilla
  • Käynnistä sovellus ja aseta puhelin VR-laseihin
  • Säädä ja kalibroi
  • Astu virtuaalimaailmaamme 
Hoitajia kokouksessa

Virtuaalitodellisuus opettaa perusteellisemmin

Sen lisäksi, että virtuaalitodellisuus tekee oppimisesta hauskaa ja osallistavaa, se on myös erittäin tehokas tapa ohjata käyttäytymisen muutosta. Tutkimusten mukaan ihminen muistaa jopa 90 %, kun toimintaa suoritetaan tai simuloidaan.

Uusimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa koulutusta

Tork VR Clean Hands -koulutus perustuu WHO:n käsihygieniaohjeisiin hoitokodeille. Kehitimme pelin tiiviissä yhteistyössä yliopistollisten sairaaloiden, käyttäytymistieteilijöiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Näin saimme siitä tehokkaan työkalun, joka ohjaa käyttäytymisen muuttamiseen ja parantaa käsihygienian noudattamista.