Tork Xpressnap®

Tork Xpressnap on ihanteellinen lautasliinajärjestelmä ruokapalvelun tarjoajille, jotka pyrkivät tehostamaan toimintaansa. Todellisella yksi kerrallaan -lautasliina-annostelijallaan tämä järjestelmä pienentää lautasliinojen kulutusta ainakin 25 prosentilla, takuulla*

Xpressnap – yksi lautasliina. Joka kerta.

Ruokapalveluyritysten tarpeisiin suunniteltu Tork Xpressnap tehostaa toimintaa, antaa lisämukavuutta ja vähentää jätteen määrää. Se säästää puolestasi aikaa, rahaa ja vaivaa, niin että voit keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi: vuorovaikutukseen asiakkaidesi kanssa.

  • Tehokkaampaa palvelua

    Työvoimakustannukset ovat kasvussa. Tork Xpressnapin laajasta valikoimastaan palkitut lautasliina-annostelijat ja niihin suunnitellut täyttöpakkaukset tarjoavat mahdollisuuden vastata yrityksesi tarpeisiin ja pitää samalla lautasliinojen kulutus kurissa sekä vähentää työntekijöiden tehtäviä.

  • Markkinoi viestiäsi

    Asiakkaiden mielenkiinnon herättäminen voi olla haastavaa; Tork Xpressnapin lautasliinojen täyttöpakkauksilla ja annostelijoilla voit markkinoida viestiäsi ja saada aikaan tulosta! Tiesitkö, että 75 % ravintoloiden asiakkaista kiinnittää huomiota lautasliinan painatukseen ja 71 % muistaa osan viestistä? Tai että 33 % lautasliinojen käyttäjistä huomaa annostelijaan kiinnitetyn Ad-a-Glance-mainosviestin ja 10 % tarttuu tarjoukseen? 

  • Vahvista ympäristötarinaasi

    Asiakkaiden vaatimukset kasvavat edelleen; nyt he etsivät tervehenkisiä, kestäviä tuotteita, jotka tukevat heidän tavoittelemaansa elämäntyyliä. Tork Xpressnap voi auttaa näihin odotuksiin vastaamisessa vaarantamatta kuitenkaan yrityksesi tulostasoa! Valitse laajasta valikoimastamme sataprosenttisesti kierrätettyjä tai FSC-sertifioituja, aiemmin käyttämättömistä kuiduista valmistettuja täyttöpakkauksia.

Hanki Tork Xpressnap jälleenmyyjältäsi

Kerro meille haluamasi jälleenmyyjä ja mistä Xpressnap-tuotteesta olet kiinnostunut, niin me huolehdimme lopusta.

Aloita nyt

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, saimme viestisi ja otamme sinuun pian yhteyttä

Sulje