Esittelyssä ylellisen tuntuinen LinStyle® lautasliinasarja

Tavallisia paperilautasliinoja pehmeämmät ja paksummat, erittäin imukykyiset LinStyle® lautasliinat tuovat laadukkaan ruokailukokemuksen murto-osalla tekstiililautasliinojen kokonaiskustannuksista. Nauti ylellisestä, pellavantuntuisesta ja samalla kertakäyttöisen lautasliinan yksinkertaisesta tehokkuudesta.

Jotain kaikille aisteille

Ravintolasi asiakkaan kokemukseen vaikuttaa monta eri elementtiä. Ennen ensimmäistäkään suupalaa ravintolaympäristön lukuisat yksityiskohdat vaikuttavat siihen, miten ruokahalua herättelevältä ateria tuntuu. Käytä tämä eduksesi!

 • Ripaus väriä vie pitkälle

  LinStyle® lautasliinoista on saatavana runsaasti erilaisia klassisia ja moderneja värivaihtoehtoja, mukaan lukien neljä uusinta: turkoosi, koralli, sinapinkeltainen ja tummanharmaa. Olemme tehneet helpoksi luoda pöytämaiseman, jossa näkyvät ravintolanne teema ja brändi, olipa tarjolla uusinta haute cuisinea tai vanhoja hyviä reseptejä. Ja todella räätälöityä kokemusta kaipaavan kannattaa tutustua asiakaspainatusmahdollisuuteen.

 • Uusi esite ruoan ja lautasliinojen yhteensovittamisesta

  Kun kyse on ruoasta, silmät voivat vaikuttaa kokemukseen enemmän kuin makunystyrät. Tutkimusten mukaan ruokaa ympäröivillä väreillä voi olla huomattava vaikutus makukokemukseen. Tämä vaikutti meistä vakuuttavalta, joten lyöttäydyimme yhteen ruokastylisti ja kokki Lina Lundgrenin kanssa luodaksemme esitteen ruoan ja lautasliinojen yhdistämisestä. Rullaa alaspäin ladataksesi esitteen ja löytääksesi täydelliset väriyhdistelmät ateriallesi. 

 • Tilaa ilmainen näyte!

  Vieritä alaspäin ja tilaa ilmainen näyte

 • Miten jälkiruoan saa maistumaan makeammalta?

  Kokeile sokerin sijasta tarjoilua korallinvärisen lautasliinan kanssa.

Mitkä LinStyle® lautasliinat sopivat sinun tarpeisiisi?

Ota yhteyttä keskustellaksesi liiketoiminnastasi ja tilataksesi näytteitä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tämä lomake pyytää täyttämään yhteystietosi, jotta voimme vastata yhteydenottopyyntöösi sähköpostitse. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.
Virheilmoitus. Ole hyvä ja varmista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, saimme viestisi ja otamme sinuun pian yhteyttä

Sulje