Tork Image Design™ -sarja

Jos yrität parhaasi mukaan tehdä vaikutuksen vieraisiin, saniteettitilasi tulisi toimia samoin. Ja kiireisessä työympäristössä viimeinen asia, mitä kukaan kaipaa, on epämukava saniteettitila. Kaiken on toimittava sujuvasti, tehokkaasti ja mahdollisimman vähäisellä ylläpidolla. Niinpä olemme suunnitelleet täydellisen annostelijasarjan, joka sopii tyyliisi ja tuottaa vieraillesi upean kokemuksen. 

Kohenna yrityksesi imagoa upealla saniteettitilakokemuksella

Tuo taide saniteettitilaan. Saniteettitilan luoma vaikutelma on aivan yhtä tärkeä yrityksesi koko imagolle kuin vastaanottoalueen antama vaikutelma. Vieraisiin vaikuttaminen alkaa täältä.

  • Erottuminen joukosta sulautumalla siihen

    Haluat tietenkin sisustuksen kuvastavan yrityksesi imagoa ja tyyliä. Vieraskokemuksen jokaisen osan tulisi tukea osaltaan virheetöntä vaikutelmaa. Tämä tarkoittaa, että annostelijoiden tulisi sopia saumattomasti yhteen saniteettitilan muun tyylin kanssa. 

  • Suurenmoisia esimerkkejä siitä, miten muotoilu yhdistyy toimivuuteen

    Jokaisen Image Design -sarjan virtaviivaisen ja hienoisen kurvikkaan annostelijan runko on kevyesti harjattua ruostumatonta terästä. Muotokieli on huomaamatonta ja silti rohkeaa. Toiminta on hienostuneen yksinkertaista. Näin tarjoat vieraillesi vain parasta.

  • Selaa alas ja kokeile Image Design™ -sarjaa

    Varaa meiltä aika.

Luo lähtemätön vaikutelma, kokeile Tork Image Design™ -sarjaa

Kerromme mielellämme lisää annostelijajärjestelmästämme, Tork Image Design™ -sarjasta, sekä siitä, miten se voi tehostaa sinun liiketoimintaasi. Varaa meiltä aika. Anna seuraavaksi yhteystietosi.

Aloita nyt

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, saimme viestisi ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Sulje