WTC_Edodenhertog.jpg


Tork Vision Siivous* aloittaa siivouksen uuden aikakauden

Tietoon perustuvaan siivoukseen pohjautuvan tilojenhallintaratkaisun ansiosta World Trade Center Amsterdamin (WTC) saniteettitilojen siivoukseen kuluu nykyään 27 % vähemmän aikaa ja käsipyyhkeiden sekä wc-paperin saatavuus on lähes 100 %. Tämän ansiosta valitusten määrä on vähentynyt minimiin.
 
WTC Amsterdam -toimistokompleksissa on suunnilleen 125 000 neliömetriä työtiloja, ja siellä sijaitsee noin 350 yrityksen toimitilat. WTC:n yhdeksässä tornissa työskentelee 5 000–6 000 henkilöä joka arkipäivä, mikä tarkoittaa sitä, että WTC Amsterdam on Alankomaiden suurin toimistorakennuskeskittymä.
 
Laadukkaampaa siivousta alhaisemmilla kustannuksilla
Testattuaan Tork Vision Siivous* -ratkaisua menestyksekkäästi yhdessä kompleksin torneista D&B The Facility Group ja WTC Amsterdam aloittivat tilojenhallintaratkaisun käytön koko kompleksissa vuoden 2018 alussa. Edo den Hertog, D&B:n hallintojohtaja kertoo: ”Kilpailu siivousteollisuudessa on kovaa. Kulut aiheuttavat paljon keskustelua, mutta loppujen lopuksi WTC Amsterdamin kaltainen asiakas haluaa kuitenkin vain parasta. Tilojen täytyy pysyä huippukunnossa, jotta niiden käyttäjät pysyvät tyytyväisinä. Siksi etsimme jatkuvasti keinoja tarjota asiakkaillemme innovaatioita. Tork Vision Siivous* -ohjelmiston avulla pystymme parantamaan laatua ja pitämään kustannukset alhaisina, mikä on siivousalalla todella harvinainen yhdistelmä.” 
 
Reaaliaikaiset tiedot säästävät aikaa
Ohjelmistoon liitetyt laitteet keräävät tietoa täyttötasoista ja kävijämääristä eri puolilla rakennuskompleksia. Sander Borggreve, WTC Amsterdamin toimitilajohtaja: ”Eri alueiden ja kerrosten käyttöasteissa on eroja. Reaaliaikaisen tiedon ansiosta siivoojien ei tarvitse käyttää koko päivää kaikkien alueiden tarkistamiseen. Näin säästämme aikaa, ja sen myötä myös rahaa.” 
 
Uusi työskentelytapa
Elmer Engel, D&B:n liiketoimintajohtaja: ”Tämä uusi, älykäs työskentelytapa on merkittävä muutos siivoojille. Reaaliaikaisen tiedon sekä ohjelmiston tekemien laadukkaiden arviointien ansiosta tiedämme täsmälleen, missä ja milloin siivousta tarvitaan.” 
 
”Tork Vision Siivous* -ohjelmiston kaltaisten uusien teknologiainnovaatioiden avulla voimme parantaa palvelujamme. Kun aikaa ei kulu turhiin siivouskierroksiin ja annostelijatarkastuksiin, voimme keskittyä tarjoamaan laadukasta palvelua. Yksilöllinen loppusilaus tulee kuitenkin aina säilymään”, Edo den Hertog huomauttaa. Sander Borggreve toteaa lopuksi: ”Tästä alkaa siivouksen uusi aikakausi. Tämä on hyvä alku. Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo siivousalalle.”
 
 
 
*Tork Vision Siivous tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube®
Edo den Hertog, D&B The Facility Groupin hallintojohtaja
”Tork Vision Siivous* -ohjelmiston avulla pystymme parantamaan laatua ja pitämään kustannukset alhaisina, mikä on siivousalalla todella harvinainen yhdistelmä.”
Edo den Hertog, D&B The Facility Groupin hallintojohtaja (*Tork Vision Siivous tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube)