uber-testimonial-800x500.jpg 


Tork Vision Siivous* parantaa siivouksen laatua ja asiakastyytyväisyyttä sekä tehostaa henkilöstön sitoutumista

Siivouspalveluyritys La Providence on ottanut käyttöön Tork Vision Siivous* -tilojenhallintaratkaisun Uberin toimipisteessä Pariisissa – ja tulokset ovat vaikuttavia. Sen lisäksi, että siivoaminen on nyt laadukkaampaa ja tehokkaampaa, myös henkilöstön työtilanne on parantunut.
 
Tork Vision Siivous* on mullistanut siivousalan. Se tarjoaa täysin uudenlaisen työskentelytavan, nostaa merkittävästi siivouksen laatustandardeja ja lisää samalla siivoustiimin työn arvoa. La Providence on valinnut tämän innovatiivisen ratkaisun asiakkailleen. ”Se vastaa digitaalista strategiaamme, jonka tavoitteena on palvelun laadun optimointi sekä työntekijöiden työtilanteen ja motivaation parantaminen. Kun tiedot kerätään reaaliaikaisesti, saamme selkeän ja luotettava kuvan tilojen käytöstä ja toimivuudesta. Työmme on tehokkaampaa, laadukkaampaa ja sujuvampaa”, selittää Hicham Bouayad, La Providencen Business & Digital Project Director. 
 
Eliminoi tarpeettomat tehtävät
La Providencen Janitorial Account Manager Diane Sinaldille Tork Vision Siivous* -ohjelmisto tarkoittaa työn parempaa organisointia. ”Se eliminoi turhat siivouskäynnit ja annostelijoiden tarkistukset, minkä ansiosta tiimin työ on sujuvampaa.” La Providencella siivoojana työskentelevä Rousna Dumond on asiasta samaa mieltä: ”Ohjelmisto on todella visuaalinen ja helppokäyttöinen. Reaaliaikaisten tietojen ja intuitiivisen värikoodauksen avulla ohjelmisto kertoo minulle tarkkaan, mikä tila kaipaa siivousta tai annostelijoiden täyttöä. Tämä on erittäin kätevää ja tekee työstäni miellyttävämpää.”
 
Myönteinen vaikutus henkilöstön sitoutumiseen ja käyttäjätyytyväisyyteen
Tällä hetkellä La Providencella on käytössä Tork Vision Siivous* kuudessa toimipisteessä, joissa on yhteensä 1 183 järjestelmään yhdistettyä laitetta välittämässä reaaliaikaista tietoa siivous- ja täyttötarpeista. Viimeisin asiakas, joka on päässyt hyötymään Tork Vision Siivous* -ohjelmistosta, on Uberin suuri Pariisissa sijaitseva Euroopan ja Lähi-idän toimisto. Uberin Länsi- ja Etelä-Euroopan Regional RUN Manager Pascale Poréen mielestä tärkeintä on ”aina taata työntekijöiden ja vierailijoiden hyvinvointi varmistamalla, että työympäristö on hyvässä kunnossa”. Hän jatkaa: ”Pidämme huolta myös siivoojistamme ja haluamme tehdä heidän työstään mielekkäämpää. Tork Vision Siivous* tarjoaa kaiken tämän. Käytin tätä ohjelmistoa jo edellisessä työpaikassani, ja siksi oli luonnollista ottaa se käyttöön myös Uberilla. Ohjelmisto auttaa meitä ennakoimaan tilanteita, jolloin kaikki voittavat: työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä, kun palvelu on laadukkaampaa, ja siivoojien työ on tehokkaampaa ja miellyttävämpää.”
 
”Tärkeintä on aina taata työntekijöiden ja vierailijoiden hyvinvointi varmistamalla, että työympäristö on hyvässä kunnossa.”
Pascale Porée, Regional RUN Manager – Länsi- ja Etelä-Eurooppa, Uber
 
”Kun tiedot kerätään reaaliaikaisesti, saamme selkeän ja luotettava kuvan tilojen käytöstä ja toimivuudesta.”
Hicham Bouayad, Business & Digital Project Director, La Providence
 
 
 
*Tork Vision Siivous tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube®.
Uber
"Ohjelmisto kertoo tarkasti, minne pitää mennä siivoamaan tai viemään täyttötuotteita. Se on erittäin kätevää ja tekee työstä mukavampaa."
Rousna Dumond, siivooja, La Providence