Tabletop 1.tif

Täyspalvelu

Asiakkaasi huomaavat, milloin heidän ruokailukokemuksensa viimeistellään pienintä yksityiskohtaa myöten. Puhdistus-, pyyhintä- ja desinfiointituotteidemme avulla hygienia on kiistämättä hallussa, mutta kattauksen oikeanlainen viimeistely voi myös saada aikaan ihmeitä. Lautasliinojamme ja kattaustuotteitamme saat erivärisinä, erilaisin koristeluin varustettuina, erilaatuisina ja -kokoisina sekä eri tavoin taitettuina. Kaikki on suunniteltu tukemaan ruokailukokemusta, jonka sinä haluat luoda. Valitse pehmeän pellavan tuntuiset LinStyle®-illallislautasliinamme, joilla luot hienostuneen tunnelman, tai kohokuvioidut Nexxstyle-illallislautasliinat, kun haluat ylellistä paksuutta.

Lautasliinat


Suositeltavat tuotteet

Tork LinStyle® -lautasliina on täydellinen valinta, kun haluat tehdä vaikutuksen kertakäyttöisellä lautasliinalla. Se on valmistettu paksusta erikoismateriaalista, jossa kohokuviointi. 
• poikkeuksellinen pehmeä pellavan tuntu
• antaa hienostuneen lisän 
• helppo sovittaa yhteen klassisten ja modernien värien kanssa 
• valitse erittäin suuret Dinner lautasliinat, lautasliinat, esitaitetut (1/8) lautasliinat, cocktail-liinat tai lautasliinataskut.

Tork Premium Linstyle® valkoinen Dinner-lautasliina

Tork Premium Linstyle...

Tuotenro : 478711

Tork Premium LinStyle® sinapinkeltainen Dinner-lautasliina

Tork Premium LinStyle...

Tuotenro : 478859

Kattaus


Suositeltavat tuotteet

Luo ruokailuun haluamasi ilmapiiri kattaustuotteilla ja lautasliinoilla, jotka sovitat helposti omaan tyyliisi. Sekoittele ja sovita – kattaustuotteemme tehostavat palvelua ja helpottavat pöytien uudelleenkattamista. Valitse tabletit, suojaliinat, poikkiliinat, pöytäliinat, lasinaluset, lautasliinataskut jne.
• yhtenäiset, lautasliinaan sopivat värit
• asiakaspainatukset
• koristellut