Tabletop 3.tif

Itsepalvelu

Itsepalveluasiakkaiden nopea vaihtuminen ja vapaa liikkuminen voi asettaa haasteita hygieniatasolle. Se edellyttää, että myös täydennys, jätehuolto ja varastointi toimivat mahdollisimman sujuvasti. Valikoimamme kattaustuotteet, kuten Tork Xpressnap annostelijajärjestelmä, ovat suunniteltu lisäämään tehokkuutta, joten henkilökunta voi viettää enemmän aikaa tehdä asiakkaat tyytyväiseksi, jopa ruuhka-aikana.

Lautasliinat


Suositeltavat tuotteet

Vähennä lautasliinojen kulutusta Tork Xpressnap -lautasliina-annostelijoilla vähintään 25 % perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna*. Yksi kerrallaan -annostelu vähentää lautasliinajätettä ja edistää hygieniaa. Sen avulla voit myös säästää säilytystilaa ja vähentää täyttökertojen ja lisätilausten määrää. Saatavilla on eri tyylejä ja värejä. Voit räätälöidä sekä annostelijoita että lautasliinoja yrityskuvasi tehostamiseksi. 
Kun pienempi lautasliina riittää, Tork Xpressnap® Snack -lautasliina-annostelija tarjoaa samat upeat edut kuin Tork Xpressnap® -annostelija, mutta on 60 % pienempi. Se on ihanteellinen pieniin pöytiin ja välipaloille.
*Perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna. 

Pintojen puhdistus ja desinfiointi


Suositeltavat tuotteet

Säästä aikaa ja vaivaa ja ota käyttöön Tork pyyhintäliinat, puhdistusliinat ja annostelijat, joiden avulla pintojen puhdistus ja desinfiointi sujuu tehokkaasti ja nopeasti. Kun valitset oikean puhdistusliinan kuhunkin tehtävään, hygieniatoimet saadaan tehtyä nopeasti. Liinavalikoimaamme kuuluvat myös värikoodatut liinat, jotka auttavat bakteerien leviämisen välttämisessä.

Tork värikoodattu siivousliina W8

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194650

Tork värikoodattu siivousliina W8

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194750