M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä.

Pyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Päivän mittaan tarvitaan jatkuvaa ylläpitoa, kuten veden, öljyn, rasvan ja ruokajäämien pois pyyhkimistä – ja tietenkin käsien pyyhkimistä. Tork paperipyyhe Plus on monikäyttöinen paperi, joka on ihanteellinen ratkaisu nesteiden pyyhintään ja käsien pyyhintään.

Tork Vetopyyheannostelija

Tork Vetopyyheannoste...

Tuotenro : 659000

Tork Paperipyyhe Plus

Tork Paperipyyhe Plus

Tuotenro : 101250

Liinat


Suositeltavat tuotteet

Takatilojen puhdistustehtävät hoituvat nopeammin Tork puhdistusliinoilla vaativaan käyttöön. Nämä paksut, erittäin imukykyiset liinat on hyväksytty elintarvikekäyttöön, ja ne ovat täydellisiä keittiövälineiden puhdistamiseen ja rasvan imeytykseen. exelCLEAN™-ominaisuuden ja patentoidun foam-spun-teknologian ansiosta saat ammattimaisia tuloksia nopeammin. Kun haluat vähentää jätemäärää, käytä Tork annostelijaa arkitetuille pyyhkeille/liinoille. Sen yksi kerrallaan -annostelu auttaa sinua tehostamaan hygieniaa ja hallitsemaan myös kulutusta. 

Tork annostelija arkitetuille pyyhkeille/liinoille

Tork annostelija arki...

Tuotenro : 654000

Tork keittiöpuhdistusliina W4

Tork keittiöpuhdistus...

Tuotenro : 473178