Tork SmartOne®

Rankkoihin ympäristöihin suunnitellut Tork SmartOne® wc-paperiannostelijat sopivat täydellisesti kouluihin, sairaaloihin, stadioneille, rautatieasemille ja muihin vaativiin ympäristöihin, joissa kustannusten seuranta ja hygienia on saatava kohtaamaan. Pienennä kulutusta – jopa 40 %* perinteisiin jumborulla-annostelijoihin verrattuna.

Pienennä kulutusta ja minimoi häiriöt

Syystäkin fiksuksi kutsutun Tork SmartOne® wc-paperijärjestelmämme etuja ovat pienempi kulutus ja paljon pienempi putkitukosten riski. Se on myös hygieenisempi, sillä kosket vain siihen arkkiin, jonka otat.

  • Tehokas, kestävä ja älykäs

    Yksittäisten arkkien annostelu auttaa vähentämään paperin kulutusta ja saa rullat riittämään pidempään, jolloin täyttövälejä voidaan pidentää. Kestävät ja täysin suojatut annostelijat vaikeuttavat väärinkäyttöä ja auttavat näpistelyn lopettamisessa. Tork SmartOne® annostelee wc-paperia arkki kerrallaan, ja nopeasti hajoava paperi pienentää putkitukosten riskiä.

  • Vähentää kulutusta jopa 40 %*

    *Tilastotieto sisäisestä tutkimuksesta, jossa tutkittiin 7 729 eurooppalaista käyttäjää. Perinteinen Maxi Jumbo annostelija verrattuna Tork SmartOne® Twin Mini annostelijaan. Kulutuksen väheneminen käyntiä kohden käytettyinä neliömetreinä. Maxi Jumbo 13,6 dm2, Tork SmartOne® Twin Mini: 8,2 dm2.

  • Vieritä alas ja tilaa SmartOne® kokeiluun

    Varaa meiltä aika.

Vähennä wc-paperin kulutusta, kokeile Tork SmartOne® järjestelmää

Kerromme mielellämme Tork SmartOne® annostelijoista ja siitä, miten ne voivat auttaa sinua liiketoiminnassasi. Varaa meiltä aika. Anna seuraavaksi yhteystietosi.

Aloita nyt

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, saimme viestisi ja otamme sinuun pian yhteyttä

Sulje