Tork Performance

Puhdas työpaikka on tehokas työpaikka. Tork Performance annostelijat tehostavat tuottavuutta auttamalla korkean puhtaustason saavuttamisessa ja ylläpitämisessä. 

Motivaation lisääjä

Tork Performance -annostelijaratkaisujen ansiosta siivoaminen on vaivattomampaa, sillä puhdistusliinoja on aina saatavilla. Paikkojen pitäminen puhtaana saa aikaan positiivisten vaikutusten ketjun. Työpaikan puhtaus ja järjestys innostavat huippusaavutuksiin ja motivoivat työntekijöitä. 

  • Vahvista ympäristötarinaasi

    Performance-sarjan Tork annostelija on suunniteltu arkitetuille pyyhkeille, joita se annostelee nopeasti ja luotettavasti. Seinään asennettava annostelija säästää arvokasta lattiatilaa ja ehkäisee kompastumisia. Se myös suojaa täyttöpakkauksia lialta sekä bakteerien leviämiseltä. Strategisesti oikein sijoitettuna Tork Performance annostelija edistää osaltaan työn tehokkuutta, mikä puolestaan tehostaa tuottavuutta ja vähentää kokonaiskäyttökustannuksia.
    • Säästä aikaa: Helppo täyttää, turvallinen käyttää
    • Joustavat asennusvaihtoehdot – saatavilla sekä imukuppeja että magneetteja, jos seinään ei haluta porata reikiä

5S_700x500.jpg
  • Jopa 35 % vähemmän siivousaikaa

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä

Katso, miten valikoimamme voisi sopia sinun työympäristöösi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, saimme viestisi ja otamme sinuun pian yhteyttä

Sulje