Esittelyssä: rullat, kateliinat, poikkiliinat ja tabletit!

Tork LinStyle® Premium -kattaustuotteet ja -lautasliinat.

Tekstiililiinan tuntua ja kertakäyttöisyyden edut

Tork LinStyle® on täydellinen valinta, kun haluat tuoda pöytään tekstiililiinan tuntua ja ulkonäköä, mutta arvostat toisaalta kertakäyttöisen tuotteen tehokkuutta. LinStyle-lautasliinat ja -kattaustuotteet ovat huomattavasti pehmeämpiä ja suurikokoisempia kuin tavalliset paperituotteet – ja lisäksi erittäin imukykyisiä. Pystyt tehokkaasti luomaan korkealuokkaisen kokemuksen, joka saa asiakkaat palaamaan takaisin.

 • Ripaus väriä vie pitkälle

  LinStyle®-lautasliinoja on saatavilla useissa klassisissa ja moderneissa väreissä. Markkinoille äskettäin tuomamme LinStyle®-kattaustuotevalikoiman avulla voit helposti luoda pöytään vaikutelman, joka ilmentää omaa teemaasi ja brändiäsi – olipa listallasi sitten ajanmukaista gourmetruokaa tai ajattomia hyvän mielen aterioita. 

 • Korosta reseptiesi makumaailmaa

  Ruuasta nautittaessa ulkonäkö saattaa merkitä jopa enemmän kuin maku. Tutkimusten mukaan lautasta ympäröivät värit voivat merkittävästi vaikuttaa maun aistimiseen. Meidän mielestämme tämä oli niin mukaansatempaava havainto, että pyysimme asiantuntijaa, ruokastylisti ja kokki Linda Lundgrenia, laatimaan esitteen ruuan ja värin vaikutuksista toisiinsa. 

 • Päästä luovuutesi valloilleen

  Yhdistele toisiinsa LinStyle-kattaustuotteita ja -lautasliinoja

 • Tilaa nyt ilmainen näyte sivun alareunasta

Tilaa ilmainen näyte!

Tilaa ilmainen LinStyle® -näyte täältä. Huomioithan, että tarjous koskee vain ravintola- ja kahvilayrityksiä, ei yksityiseen käyttöön.

Kattaustuotteiden väreillä suuri vaikutus ruuan makuun

Väreillä voi olla merkittävä vaikutus siihen, millaisena ruokailija kokee aterian maun. Torkin tutkimuksen mukaan ruuan yhdistäminen sopivan värisiin lautasliinoihin, pöytäliinoihin ja muihin kattaustuotteisiin korostaa ruuan makua ja vaikuttaa koko ravintolakokemukseen. Savon Mafian ravintoloissa käytetään Tork LinStyle -kattaustuotteita, jotta annokset saadaan erottumaan edukseen.

 • Sopiva väri laajasta valikoimasta

  Tork LinStyle -lautasliinat on suunniteltu ravintoloille, jotka haluavat ylellisen pellavan ilmeen ja tuntuman kertakäyttöisissä lautasliinoissa. Tork LinStyle-lautasliinat ovat huomattavasti pehmeämpiä ja kestävämpiä kuin perinteiset lautasliinat. Kattava värivalikoima ulottuu klassisista moderneihin väreihin.

  Lue lisää

tork-waahto-4-original.jpg