Keittiö ja ruokailutilat

Keittiö ja ruokailutilat

Miten annostelijat olisi parasta sijoittaa hygienian parantamiseksi?

Annostelijoiden sijoitteluohje keittiöön ja ruokailualueille

Ikäihmiset ovat usein riskiryhmää, ja siksi ruuan valinta ja turvallinen ruuanvalmistus onkin tärkeää. Siksi myös hyvä käsihygienia ja siivous ovat välttämättömyyksiä haitallisten mikrobien leviämisen ja kasvun ja ruuan myrkyttymisen estämiseksi. Ruokamyrkytys voi aiheuttaa erittäin vakavia sairauksia, ja infektiotaudit voivat levitä hoitokotiympäristössä helpommin.
 
Saat tietää lisää napsauttamalla sinisiä ympyröitä.
Pikkukuva annostelijoiden sijoitteluoppaasta pitkäaikaishoitoon

Annostelijoiden sijoitteluopas pitkäaikaishoitoon