Hyvä hygienia on hyvää liiketoimintaa

Hygienian ja ihmisten, yritysten sekä yhteiskunnan hyvinvoinnin välillä on kiistaton yhteys. Urbanisoitumisen ja digitalisoitumisen kaltaiset megatrendit sekoittavat jatkuvasti elämäntapaamme ja vuorovaikutustapojamme. Kaupunkien kasvaessa myös elämäntyylit muuttuvat. Työ ja vapaa-aika seuraavat toisiaan saumattomasti, sillä niiden välillä ei usein käydä kotona lainkaan. Sen vuoksi myös julkisten WC-tilojen rooli muuttuu, sillä ne eivät enää täytä pelkästään perustarpeita, vaan ovat enemmänkin henkilökohtaisia mukavuusalueita. Tilojen suunnitteluun, varusteluun ja ylläpitoon kohdistuukin aiempaa suurempia vaatimuksia.

Lisätietoja koronavirus

 • Hygienia on ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan hyvinvoinnin ratkaiseva tekijä

  Silti hygienia ei aina ole pysynyt uusien elämäntyylien ja tarpeiden tasalla. Itse asiassa seitsemän kymmenestä henkilöstä uskoo yhä, että hygienian puute rajoittaa heidän osallistumistaan kaupunkielämään. Uusien elämäntyylien ja hygieniatarpeiden ymmärtämisellä voi olla suuri vaikutus lopputulokseen. Se voi olla hyvän ja huonon arvostelun välinen kriittinen piste, ratkaiseva tekijä, jonka ansiosta työntekijät pysyvät terveinä töissä, tai menetetty mahdollisuus lisätä myyntiä ostoskeskuksessa. Toisaalta sairaaloissa tai elintarviketeollisuudessa se on todellakin elintärkeää.

 • Holistinen hygienia

  Tork tuotemerkki lähestyy hygieniaa holistisesti. Maailman johtavana hygieniatuotemerkkinä pidämme huolta sekä työntekijöiden että asiakkaiden terveydestä ja hygieniasta. Meillä on tieto, työkalut ja innovaatiot, joiden avulla voidaan kohottaa julkisten ja kaupallisten rakennusten hygieniastandardeja ympäri maailmaa.

 • Tervetuloa Tork Clean Care -ohjelmaan.

  Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle viimeisimmät hygieniatrendit ja -näkemykset sekä parhaat mahdolliset digitaaliset työkalut. Lisäksi saat käyttöösi uraauurtavat innovaatiot, joiden avulla voit parantaa työpaikkasi hygieniatasoa.

 • Haluatko parantaa hygieniatasoa?

  Uskomme hyvien hygieniatuotteiden, tiedon ja tukityökalujen yhdistelmään. Lue lisää siitä, miten luot hygieenisen ja puhtaan työpaikan.

 • Tuotteet ja palvelut

  Etsi tuotteet ja palvelut mielenkiintosi kohteena olevalle alueelle

 • Näkemykset ja tieto

  Tutkimustyö ja läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa on auttanut meitä ymmärtämään hygienian merkityksen. Käytä tietämystämme hyödyksesi omassa liiketoiminnassasi.

hand-hygiene-tork-original.jpg

Uutisia

hand-hygiene-tork-original.jpg

1. Suojaa itsesi hengitystieinfektiolta. Lue lisää COCVID-19 viruksesta

Hygienian yleiset edut ladattavaksi

_A3D1958_Original.jpg
Niinkin yksinkertainen toimenpide kuin käsien peseminen on edelleen yksi tärkeimmistä tavoista pysäyttää itiöiden leviäminen. Tietoisuuden lisääminen siitä, miksi, milloin ja missä kädet puhdistetaan, on tärkeä esimerkki käsihygienian merkityksestä terveempää maailmaa luotaessa. Napsauttamalla tästä näet käsienpesun tärkeydestä kertovan informatiivisen kuvan, jonka voit jakaa asiakkaillesi, työntekijöillesi, ystävillesi ja perheellesi. Tee testi nähdäksesi, miten puhtaat kätesi oikeasti ovat!